Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ráunok Bartók rádiót szoktam hallgatni Furán vagyok összerakva?
Kösz, akkor ez nekem jó lesz.
közös ismerősünk- Kiss_A- a goretexre esküszik, mint tökéletes megoldás. Szívesen hinnék neki, de ha lenne egy fel nem címkézett két kilóm, amennyiba egy olyan cucc kerül, inkább vennék egy krosszmotort....
Közel sem olyan minőségű mint a kabátom. A kabát vízzáró bélése sokkal jobb minőségű.
Nekem kell alá aláöltöző mert tapad a bőrömhöz. Tartós eső után valamivel jobban tapad. Úgy mint amikor beleizzadok. Ebből gondolom hogy valamilyen pára jelleg bekerülhet. De ilyenkor a korduából folyik a víz. Ha volt raltam aláöltöző akkor természetesen nem tapad. Mivel technikai aláöltözőm van száraznak érzem.
Azonban van bundagatya bélés is hozzá. Te se fiatalodsz látom és jól tud az jönni.

Azonban ennél jobb megoldást még nem találtam. Talán még a 2013-as évadot kibírja.
A különbözö izléssel nincs is semmi gond, csak sárba tapossák a "Magyar nyelvet", igénytelenül játszanak, és szerintem sok esetben meggyalázzák azokat a zenemüveket is "amit átdolgoztak". Ès ami kinós, hogy szinte nincs is saját számuk, kb egy 15 évesböl álló diák garázszenekar szintjét rekedtek meg, bár azoknak még legalább vannak ambicióik....
Más részröl a klasszikus zenében is vannak fogyasztható darabok, csak ott sem mindegy hogy melyik Orchestra elöadásában nézel meg és hallgatsz meg egy müvet. Az évek alatt meg sokat fomálódunk és amit sok esetben divatból utálunk,vagy utáltatnak velünk rájövünk hogy túl sokat veszítenénk ha emulasztanánk életünk során legalább egyszer is azonosulni vele. Régen kir´lyok, és kifinomult izlésü emberek hallgaták és sponzorálták, annyira nem lehet rossz, mint amit most pénzéhes kiégett marketingesek akarnak ránkeröstakolni trendi lévén...
(Nekem meg nem kell megmagyarázni az élözene értékeit, mert éveken keresztül túrtam a keveröt, PECSA, EFOTT, TCS, KISPÀL koncerteken,meg voltam az akkor fénykorát élö Back to Black roadja, és még ki tudja mennyi hulladék roadshowt szereltem végig 10 évvel ez elött...)
Amíg nem hallom
A komolyzene jó.
Ez megint meddő vita, mert ki mit szeret, én pl rühellem a komolyzenét, rappet, discot, meg a többi drogos zenét. Én azt szeretem mikor egy zenekarral kivágódnak a színpadra és élőbe nyomják, nem egy rohadt gépen keverik a zenét vagy éppen cd-ről nyomatják mint a pop"sztárok". Amit te írtál azt se tom mi az. Aki találkozóra jár annak nagy része azt a zenét hallgatja, és azért csak van jó pár ezer ember akik szeretik Blörot meg a többi csúnya szájú bácsit
Trance, dzsízösz :D
A trancet hallgató motorosokra meg nem gondol senki. Úgyhogy azt hiszem a fiatalságom motoros találkozó nélkül fogom átvészelni...Milyen szar is nekem

ja, egyszer voltam Blues Company koncerten.. egy életre elraktároztam azt az élményt
vazz, nagyon jo az avatarod, sajat?
amugy csal a szamlalo, nem is vagyok 30:D
Te meg nálam.
Szemtelenül fiatal
apam, Te meg nalam is fiatalabb vagy ;)
Én 10 éven keresztül rendszeresen jártam találkozókra, éves szinten 6-7 mindig volt, fiatalon engem biztos jobban leköt, a koncertek jó bulik, lehet szórakozni, lényeg a lényeg hogy nem rossz az! De az biztos hogy az ottaniak nagy része közel se úgy áll a motorozáshoz mint az itteni fórumozók, nekem is van sok ismerősöm akik verik magukat hogy mekkora motorosok, de ha már mondom nekik hogy mennyünk egy 300km-es kiruccanásra az már rengeteg nekik, meg hogy az milyen sok pénz. Én abba "fáradtam" bele hogy nagyon sokba van manapság 1 találkozó 20-30 ezer úgy hogy nem is engettem el magam, inkább motorozok 2 napot helyette, egyedül az esti koncertek hiányoznak. Istvánnak írom, hogy Blörot én nagyon csípem hatalmas bulit tud csinálni, egyik híres zenekar se tudja úgy megmozgatni az embereket mint ő, és nekem bejön a stílusa, lehet azért mert én még "kis suttyó" vagyok.
ÁÁÁ! Váll, Bicepsz :-)
holnap hát ;)
Holnap :-)
Van paraszt vakítás is, cirkusz a népnek, amit a 21. században street fighter shownak hívnak
Egyszer unszolásra kinéztem egyre, kb 3 percig kötött le a dolog
pont az ilyeneket hívom "króm bohóc",-oknak
Ki..szott unalmas ülni miközben lehetne menni is.
Pont.
Arról nem is beszélve, hogy ezek mindenről szólnak csak a motorozásról nem. Meg az ott levők nagy részének köze nincs a motorozáshoz, sok olyan ismerősöm nyomul minden évben a helyi nagy motoros fesztiválon, akik csak a tv-ben vagy a számítógépen láttak motort ott se nagyon érdekelte őket, vagy éppenséggel pont, hogy utálják a motorosokat, de tetszik nekik a koncert.
Megvannak a tipikus dolgok is, akiknek a belépő szintű sporinál drágább HD-ja van azok félreértelmezhetetlenül néznek le minden más motorost aki alatt nincs 5-6 milliós tanknyi súlyú króm karácsonyfa.
Ne is legyél.
Nem tom, olyanon nem voltam.
Na jó szal citadella hosszan és jobban unva mindenki által.
Semmit.
Én itt lakok 10 km-re tőle, de csak benéztem szombaton pár motoros barátommal való találkozásra.
Egyébként uncsi az egész.
1 nap: "sátorverés"
2 nap: egy -két vetélkedő, este koncert
3 nap: pár vetélkedő, délután motoros felvonulás, streetfighter show
4 nap: "sátorbontás"

Én inkább motorozok egy jót!