Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mesélj kicsit bővebben arról a Loobmanról. Leírás, kép, stb....
Szintén. A másik kezemet meg a kuplungon.
Dettó. De nekem a Hungaroringen a Motoros Akadémián így is tanították.
Mindenkinek: van egy állitolag "rossz" szokásom, menetkozben két ujjamat állandoan a féken tartom, "pihentetem". Az évek alatt ugy megszoktam, hogy ha nem igy tartom bizonytalanabbnak érzem a motort. Ti?
Akkor inkább egy v-max 6.7-ért ami szép is, jó is, erős is, és van karaktere, semmivel össze nem téveszthető gyönyörű csoda, nem egy ilyen jellegtelen, semmilyen, unalmas kacat, akkora böszme műanyag áradatot cipel magán, hogy klausztrofóbiás lennél ha fel kellene ülnöm rá, ez nem is motor, hanem 2 kerékre szerelt nagy műanyag mobil budi
Tarzan59, koszi a képeket... csak azt szerettem volna megnézni, hogy neked mennyire hajlitott a markolat rész. Azt hiszem nekem picit egyenesebb. Kicsit "streetfighter"-esebben kell ulnom hogy jo legyen a csuklomnak. Irányitásban sokkal jobb lett, kényelemben picit talán rosszabb. Talán ha kicsit hajlitanák a markolat részeken, nemtom mennyire lehetséges. Nekem fejidomos bandit van, most a kormány tul lóg a tukrokon 1-2 centivel, szoval joval szélesebb lett mint a gyári.
Nyugodtan iratkozz fel és írd a neved mellé, hogy csak a szombati gurigán veszel részt. És igyekezz legkésőbb 9-ig Bajára érni, mert "elmegy a vonat"
Nekem is egy rém egyszerű teknikám van, vettem egy elektromos benzincsapot, egy tartályt, cső az volt meg tű is 5000ft-ból megvolt olajjal együtt. Viszont egy ilyen 2 oldali csepegtetőt elfogadnék mert nekem csak 1 oldali, de ezzel is bevált eddig. Utána kerestem ennek a fajtának és láttam olyan képet ahol úszik az olajban a kerék, a tied jól működik?
szerintem igen, de a szervezo nem en vagyok, hanem Mikir ;)
Fostalicska BMW-k..
Fostalicska BMW-k.. :-)
irj egy 400as bandit alvázszámot..
4 milla még midíg sok..............sokat kell érte gályázni.
Feléért jó vétel lesz 4-5 évesen csak ember nem lesz aki szervizelje, estleg a betegségeit orvosolja! Amúgy kuva szép egy dög!
Az 1 generációs Fiat multipla............mocskosul bejön pedig rühellem az egyterűeket.
A kedvenc mesehősöm jön elő mindíg nekem.
8M?
De csúnya!
ja bocs, de, azt hittem az 1.2
nem is kerül annyiba....ez nem az 1.6-os
Nagyon szép. Nagyon jó. -De 8M-t nem ér és pont.
Az fizetne ha a kis kapu helyet nem lenne egy nagykapu...A közigazgatási eljárást megszüntetem.
Akkor ez olyan, mint az én Seat Toledo-m. Az vagy nagyon tetszik az embereknek, vagy nagyon randának tartják.
Nekem speciál nem tettszett, de ez volt újszerű állapotban amit még be tudtam vállalni.
Közben megszerettem és ma már kifejezetten tetszik.
Csak a szombati napon részt lehet venni szerinted ?
A horvát kerülő érdekelne, de nem akarom magam beírni a listába,
hiszen velem konkrétan nem kellene ebben az esetben számolnia a
szervezésnek... (?!)
nem az fuzet, aki a tulaj?
Ha nincs egyezmény a két ország között akkor semmit nem tudnak csinálni, az a bünti kuka. Nekem is mindig egy külföldi vezeti a motort ha bemérnek... Mindig odaadom akkor egy kinti barátomnak....
engem is vettek már le a helyszinen,azzal nincs is gond,de ez akkorát villant este lakott területen belül,mint a villám,akik jöttek utánam,nyomták a satuféket,nem is szaladtak bele

akkor várok

ez a beépített cucc volt ,szürke dobozban