Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bár most már asszem megy ez a határok közötti bírságolás, sztem a gyakorlatban ezzel nem foglalkoznak....engem mindig a helyszínen vettek le...az jellemzőbb...szvsz
de 2-3 hónap alatt kiderül
látom már megint "köcsögök" leszünk
pfff....
Nem tudja valaki véletlenül, a K5-6 650-es Bandit doboztartó konzoljai eltérnek a K8-ra valótól? Nekem szemre úgy tűnik, hogy ebben nincs különbség a két motor közt, de biztosat nem tudok.
fiuk!
mi a tapasztalat,Ausztriából fénykép, mennyi idő elteltével ér házhoz,természetesen nem tájképről van szó

vagy nincs is tapasztalat
27 euróért találtam egyet. Szerintem az egész jó. Ettől olcsóbb már nemigen lehet, nemde?
köszi a kulturális link-et

nekem is tetszett
bandit meeting?
Képek?
Ez kétségtelen!

Pályán...füldugóval, felhajtott plekóval...
Igazán csodás!
Megszoktam.
Vagy utálják vagy szeretik.
Nincs középút.
Én szeretem és ez a fontos.
Bár narancs színben lesz igazán csajozós.
Zoli meg ne haragudj csak elfogult vagyok!
K...a stresszes lehet egy jó nézelődés után látod és nem találod mellik a tied.
Na ilyen gondom nincs.
És nagyon baba járgány.
Minden emberke megjegyezte hogy Gute motor.
Még egy vattaúj GSR 750 tulaj is.
Ezek tuggyák.................nemúgy mint a sznob magyarok.
Csakajapán meg csakabéjemvé.
Nekem speciel bejön a gülüszemű
Hja, mondasz valamit
Van macskaszemű is.

De ilyenre hajtottam.

Legalább megtalálom a glocner parkolóban a sok egyenbéjemvés közt.
Kifejezetten megharagszom.................páne egy fülesvényúlfejű idomos tulajra.

Ez kifejezett gyönyörű.
Akárhogy nézem ez a bajom nekem is. Szép gép lenne, de ez a förtelmes lámpák... De tudom, pont ez tetszik sokaknak...
Ezt fejtsd ki tudatlan nyelven is, mert azt se tudom,miről beszélsz...
Zoli ne haragudj de ez a motor nagyon ronda az a két nagy gülü-szem mi az elején.... Azonnal váljál meg tőle és vegyél egy banditát.
Bookingot belövöd a legolcsóbbra oszt hajrá.
Egy történelmi film száz évvel később...
Nem tudtok Ausztriában occó szállást a német határ közelében? Jövő hétvégén indulok haza németből, és lazán, két esti pihenővel csinálom. Még nem tudom (a körülményektől függ), hogy Passau-Suben határ felé megyek, vagy München felé (Salzburg), de a határ közelében lesz az első pihi. Ergo mindkét területről jöhetnek jutányos áru szállásinfók, ha tudtok. Ne kíméljetek!