RF fórumban többre mész.............itten mindenki 1200-as fan...............meg néhány megrögzött 600-650-es.
400-ast azt se tuggyák eszik vagy isszák.
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene... suzuki bandit 400 ügyben , mégpedig a gyári fúvókaméretek, illetve h lehet-e vhol rendelni ilyet, mert nézelődtem neten de nem találtam.. (valószínűleg én voltam a gyökér) de itt hátha hamarabb megtudom mintha estig kotorászok a hálón...
Előre is köszöm. Üdv.
Kicsit off a téma, ne haragudjatok érte, magam is zenélek, Anthony Hopkins eddig is a színészek között az elsők között van nálam (Bárányok hallgatnak), de mint komponista, zeneszerző csodálatosat alkotott. Nézzétek, hallgassátok meg a művét: http://biggeekdad.com/2012/04/...
A twins nem növeli a hangerőt, van két gomb a hátulján, azokkal szabályzod magadnak, akár kesztyűben is. 130-nál még teljesen jó nakeden. Ez zajos félidomoson zajos bukóban más lehet.
Az asszony rágja a fülem, hogy beszélgetni szeretne motorozás közben, ezért én is nézegetem az átbeszélőket, de nem tudom eldönteni, hogy milyet vegyek. Vezetékeset nem szeretnék BT-ból pedig rengeteg van a piacon. Az interphone F3 milyen? (Drága azt tudom) A Twins Bt.-nél a beszéd 130 körül is érthető?
Olyat szeretnék ami megbízható, zajszintnek megfelelően növeli a hangerőt és gps-el és utassal is használható. Légyszi a tapasztalataitok alapján ajánljatok egy jó készüléket.
Olajzó téma: hirtelen felindulásból rendeltem ebay-ről egy scottoiler e system-t jó drágán. Persze másnap meg is bántam, de a sors közbe is szólt. V system-t küldtek s system helyett. Berágtam, megreklamáltam, visszaküldtem vissza kértem a pénzt. Ez volt az elősztori. Viszont hogy mégiscsak legyen olajzóm vettem 4600Ft-ért egy Loobman-t. Kő egyszerű szerkezet, nem is automata, de annál nagyszerűbb. Már fel is raktam, eddig nagyon tetszik Főleg ennyi pénzért
A 48ekm-ből min. 46ekm-t mögöttem ült. Még oktatásokon is. Pár ezer km alatt mi sem használtunk semmit. Óriási különbség van. A csomag jelleget nem én mondtam hanem a feleségem. Azért pályán füldugóval elég necces a felhajtott plexis beszélgetés.
Ezt nem én csináltam, hanem egy barátom aki ebben a "dugattyúgyárban" dolgozik, és fusiban csinálta . Bár a főnöke is barátom, csak nem árulhatom el neki, hogy a háta mögött ilyenek is készülnek, mert akkor meg a készítőt buktatom meg .
Azért majd megkérdezem tőle, hogy lehet-e ilyet csinálni, és mennyiért . Azt meg nem mondom meg neki, hogy ez is nála készűlt .
400-ast azt se tuggyák eszik vagy isszák.
Egy kis segítség kellene... suzuki bandit 400 ügyben , mégpedig a gyári fúvókaméretek, illetve h lehet-e vhol rendelni ilyet, mert nézelődtem neten de nem találtam.. (valószínűleg én voltam a gyökér) de itt hátha hamarabb megtudom mintha estig kotorászok a hálón...
Előre is köszöm. Üdv.
http://biggeekdad.com/2012/04/...
Nemhinnem.
A heten nudizok.
akkor hirtelen az volt kéznél, még az is marad,a téli leállásig
s ha még elmondanám, mi tartja az inexet ,elsírnád magad
Olyat szeretnék ami megbízható, zajszintnek megfelelően növeli a hangerőt és gps-el és utassal is használható. Légyszi a tapasztalataitok alapján ajánljatok egy jó készüléket.
Legalább fekete lenne.
Biztos nem fog rájönni!
Azért majd megkérdezem tőle, hogy lehet-e ilyet csinálni, és mennyiért . Azt meg nem mondom meg neki, hogy ez is nála készűlt .