Nem, ez a gsxr 1100-es streetfighterem fejidomja volt valamikor régen . Itt a csík felett csak az R betűk vannak, de volt, hogy felmatricáztam cápafejnek .Még úgy voltam vele egyszer meghívott fellépőként egy jótékonysági estre, és az "úri" közönségnek nagyon tetszett, meg a méteres lángcsóvák, és a durrogás . Míg ők ki nagyképüsködték magukat, addig én a haverjaimmal hülyére ettük-ittuk magunkat a konyhán a szakácsnőkkel .
Bocsi a kitérőért, csak nálam álltalában mindennek van története .
Nem hozom, mert 90% h nem jön anya. A héten veszek egy másik bukót- ha nyerek,- abba beépítem fixre, az lesz a közös motorozós. Minden nap megyek, tököm fogja szétáztatni, havaztatni az évi 5-8 közös motorozáskor kell működnie :D
De innen rendeltem.
Adok címet mindjárt, volt a csomagban egy névjegy, azt írta a bácsi, onnan olcsóbb
lezleee-nek .
Én is csak azért hoztam közelebb a kormányt, hogy ne kelljen annyira előre dőlnöm . Nekem Pazzaz enduró kormányom van . Ha csak a kormányról akarsz képet, írj .
Odamész és berúgod az ajtót................ez nekem mindíg segített.
Amúgy direkt minnél kisebbet keresek mindenből..............főleg a plexiből.
Én nem kompenzálok túl.
Nekem mindenből a nagyobb kel csak banditából vettem kicsit.
A Túra plexi lenne rendelve ha arra a kibaxot üzire válaszolnának. Mi mindent megteszünk, hogy válaszoljunk az e-mail-re 24 órán belül.
Nekem a mostani MRA túraplexi 40cm magas az kevés! Ha tudsz árat pontosítani én is neveznék egy nyúlfülre! Melyiket rendelnétek az alacsonyat, vagy a magasabbat?
Világos, megértettem, és nem akartalak megsérteni kérdésemmel!
Ti így szeressétek.
Ez megdönthetetlen érv, hogy miért használjátok.
MI meg úgy szeressük, hogy nem beszélgetünk, ha meg végképp muszáj, akkor hátraszólok a vállam felett.
Ettől még az utasom is teljes jogú állampolgár, és nem csomag!
Nővéremék 2-hete költöztek ki és már hívott, hogy látogassam meg őket....Pazar helyen vannak Ő és sógorom már kint dolgozik jó ideje viszont most jött el a pillanat, hogy végleg befejezték az ingázást. 4 gyerekkel az egész család kiköltözött Ausztriába Niederhart.
Szeptemberbe meglátogatom őket ha lesz rá időm és pénzem. És akkor összekötöm a hasznost egy jó kis motoros túrával.
Azt észrevettem.Pénzéhes dög digók.
Nekem 50-es volt reggelivel.
1700 Km tokkal vonóval kijött 75e.ből.
A napi penzum oda 610 ausztriában 345 (nem volt fárasztó)
Vissza 700 Km volt.
Egy 50-essel nem tok elszámolni.
A mallnitz-i szállás nem volt rossz.
Érdemes vele kalkulálni.
Bocsi a kitérőért, csak nálam álltalában mindennek van története .