Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, ez a gsxr 1100-es streetfighterem fejidomja volt valamikor régen . Itt a csík felett csak az R betűk vannak, de volt, hogy felmatricáztam cápafejnek .Még úgy voltam vele egyszer meghívott fellépőként egy jótékonysági estre, és az "úri" közönségnek nagyon tetszett, meg a méteres lángcsóvák, és a durrogás . Míg ők ki nagyképüsködték magukat, addig én a haverjaimmal hülyére ettük-ittuk magunkat a konyhán a szakácsnőkkel .
Bocsi a kitérőért, csak nálam álltalában mindennek van története .
Nem hozom, mert 90% h nem jön anya. A héten veszek egy másik bukót- ha nyerek,- abba beépítem fixre, az lesz a közös motorozós. Minden nap megyek, tököm fogja szétáztatni, havaztatni az évi 5-8 közös motorozáskor kell működnie :D
De innen rendeltem.
Adok címet mindjárt, volt a csomagban egy névjegy, azt írta a bácsi, onnan olcsóbb
ellentételezés
Ilyen kiemelőt gyártanál még esetleg ellentételeés fejében?
Mi lóg a pajtán, ETZ fejidom?
Frakk motorozni tanul.
Én azért ültetem elém az utasomat, hogy ne kelljen a vállam felett hátra beszélnem .
lezleee-nek .
Én is csak azért hoztam közelebb a kormányt, hogy ne kelljen annyira előre dőlnöm . Nekem Pazzaz enduró kormányom van . Ha csak a kormányról akarsz képet, írj .
ilyet használsz és innen rendelted? talira hozod?
Juniusban böngésztem az accijós listát..................

http://youtu.be/NMzZGGKOQYI
Akkor veszem a repülőjegyet Ámerikába....
Odamész és berúgod az ajtót................ez nekem mindíg segített.
Amúgy direkt minnél kisebbet keresek mindenből..............főleg a plexiből.
Én nem kompenzálok túl.
Nekem mindenből a nagyobb kel csak banditából vettem kicsit.
A Túra plexi lenne rendelve ha arra a kibaxot üzire válaszolnának. Mi mindent megteszünk, hogy válaszoljunk az e-mail-re 24 órán belül.
Én még beszélő viszonyban vagyok a családdal.....ezért használtam amíg működött..:)))
akinek ígértem a sisakbeszélő készlet képet
annak üzenem ,hogy egyelőre nem találom...
És valóban nem azt akartam mondani, hogy mi egymáshoz sem szólunk!
Nekem a mostani MRA túraplexi 40cm magas az kevés! Ha tudsz árat pontosítani én is neveznék egy nyúlfülre! Melyiket rendelnétek az alacsonyat, vagy a magasabbat?
Na előző hozzászólásomban erre céloztam!
Nem kel ahhoz sisakbeszélő, hogy tudjunk kommunikálni!
Világos, megértettem, és nem akartalak megsérteni kérdésemmel!
Ti így szeressétek.
Ez megdönthetetlen érv, hogy miért használjátok.
MI meg úgy szeressük, hogy nem beszélgetünk, ha meg végképp muszáj, akkor hátraszólok a vállam felett.
Ettől még az utasom is teljes jogú állampolgár, és nem csomag!
Milyen jó el lehet ezzel játszani...
0-tól 11-ig lehet mód ott választani, alul középen meg nyomni a féket mint az őrült...
Féklámpa villogtató!
Az igen,gratula
Nem szándékszom kiköltözni.
Nővéremék 2-hete költöztek ki és már hívott, hogy látogassam meg őket....Pazar helyen vannak Ő és sógorom már kint dolgozik jó ideje viszont most jött el a pillanat, hogy végleg befejezték az ingázást. 4 gyerekkel az egész család kiköltözött Ausztriába Niederhart.
Szeptemberbe meglátogatom őket ha lesz rá időm és pénzem. És akkor összekötöm a hasznost egy jó kis motoros túrával.
Azt észrevettem.Pénzéhes dög digók.
Nekem 50-es volt reggelivel.
1700 Km tokkal vonóval kijött 75e.ből.
A napi penzum oda 610 ausztriában 345 (nem volt fárasztó)
Vissza 700 Km volt.
Egy 50-essel nem tok elszámolni.
A mallnitz-i szállás nem volt rossz.
Érdemes vele kalkulálni.