Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Összesen kettőnknek az öt éjszaka 300euro volt. Ebből három nap ausztria, kettő olasz. Az árak 48 és 70 között mozogtak két főre. És ezeket is válogatni kellett, olaszoknál nehéz 70 alatt találni.
Áh ne fáradj.............azon törpöltem hogy jött ki pénzben ennyire és szerintem a szállás miatt.
Osztrák részen háromszor aludtunk. Első nap Rangersdorf, negyedik nap Zell am See, utolsó nap Gnesau. Gnesau-ban magyarok a tulajok ott volt a legjobb Ha kell megadom a booking.com-s linkeket, mindent azon keresztül foglaltam
Kb. 193-194cm/125kg
Zöldi által javasolt cucc nem túl nagy pénz. A motorozás az utasodnak egy másik szintre emelkedik. Bár én vezetékest használok és nem állnék át kékfogasra.
Milyen szálláson voltatok ausztriában?
Ugye nem azt akarod mondani, hogy ha a pároddal mész motorozni egymáshoz sem szóltok? Akkor mi értelme a közös motorozásnak? Persze ilyen kommunikációs eszközökért én sosem adnék pénzt, mert semmi értelmét nem látom. Normál tempónál felhajtuk a plexit és simán beszélgetünk egymással. Persze ehhez kellett a nagy állítható túraplexi, így nincs szélzaj
Együtt megyünk motorozni és nem fuvaros vagyok.
A motorozási "tevékenységbe" bevonom az egyéb szociális csevegésen kívül. Erre használjuk a fedélzeti kommunikációt. Mi így szeressük.
Tarzan59, ha megkérlek dobsz fel pár képet a kormányodrol ha lesz egy kis idod rá? En is most cseréltem egyenesre és szélesre, szeretném megnézni a tiéd milyen. Nekem is sokkal jobb az irányitás, viszont a csuklom egyenlore még panaszkodik.
Köszi...de igazából most sem értem...
90-ig, és nagyon csendes siskaban.
Előtte a nyitogatós grexben inkább 70-ig, ugyanazzal.
Én nem vennék mégegyszer. Ha nincs hely a fülednél a hangszórónak, megbolondulsz, úgy fogy fájni.
Ez nekem tuti:
Twins bt
Eszméletlen erősítője van, ha kütyübuzi vagy, zenélhetsz, gps-t hallgathasz, asszonnyal dumálhatsz, telefonálhatsz, nagyon egyszerű kezelni.
Nincs madzagrángatás, menet közben hangerő basztatás (a lidlisnek nagyon kicsi a potmetere, kesztyű le, ott tekergeti asszony, kis tempónál nem jó, ha halk, nagy tempónál le kell halkítani, mert bezizeg, ezért ordítasz.
A BT-nél azt kellett megszokni, hogy ne kiabáljak nagy tempónál, csak egy piccentés a hangosítésra, és lehet suttogni :D
És a Lild-snek jó volt a hangminősége?
Mármint lehet azért érteni egymást?
Törpééééééék? ,te mekkora vagy?
Ez azt jelenti hogy a gps szerint tartod a szabályokat. Én is így közlekedek. Szerintem e szerint is mérnek
Detto
Én egy lidl-est használtam 50km-t.
A vezetékesnél fontos a beépítettség (motor, sisak)
Amikor elmegyünk életem párjával motorozni akkor úgy gondolom nem krumplit szállítok.
pl:
- Felállok, leülök.
- Szól hogy hátracsúszik, kinyújtja a lábát.
- Nagy forgalomban jól jön hogy segít melyik kihajtónál kell kimenni (a gps-t Ő is hallja)
- el tudom magyarázni hogy a cipő orra, a lábtartó, v. a doboz ért le a kanyarban.
- Út mellett szarvasok, róka stb...
- Ha egyik kedvenc túravezetőnk kitalálja hogy megyünk egy hosszabbat akkor nekem jó hogy a 280-300km alatt nem magamban beszélek

Most hirtelen ennyi.
Mikor jöttél hozzánk, én meg nem voltam otthon:
Após hív.
-Te, mondtad, hogy hogy jön egy ember a cuccokért.
-Igen...
-Bazmeg, egy óriás jött :DDDD
Ja, igen, a frissen elkészült sárga RR. A srác kb egy tankinyit tudott vele egykerózni egyfolytában :DDD
Torpek.
Valami Honda sportmotor volt.
Mar sotet volt, mikor elindultunk, szemerkelt az eso. Bealltam 100-ra a 2/a-n, a srac kovette a piros pottyot. A Hungarian, ahol mar volt vilagitas egy szep nagy egykeroval koszonte meg a felvezetest.
Ja. Az amazon.uk-ról is megjött 3-4 nap alatt a cucc. Ha hétfőn megrendeled, pénteken biztosan itt van az egész eu-ból. A 15-21 nap az Kínából jön. Legtöbbször 1 hónap, de 2 hét és 6 hét között bármi lehet.
Jaja, vaterás cuccra sosem vártam 4 napnál többet.
Két hete Londonból vettünk pár cuccot neten keresztül, hétfőn berendük, csütörtökön itt volt.
Akkor te egy nepperbe futottál, aki megvette neked a cuccot az ebayen kínából, és elküldte (vagy elküldette) neked 2x-es áron. Sokan csinálják ezt a vaterán.
Tudod nekem is kéne,el ne felejts,szólj,ha küldjem a lét.