Nem szó szerint tekergek, vagyis nem céltalanul. Csak úgy csináltam, hogy arra vezessen az utam, mert fain környék. Jót motoroztunk egyszer arra, amikor Szentlőrincre mentünk egy motoros cimborám motoros esküvőjére.
Miért haragudnék, tényleg benn a guminő... Nem vagyok egyébként egy nagy fényképezőbajnok. Mint ahogy a rock koncerteken se kamerázok, mint a sok hülye, ahelyett, hogy örülne, hogy ott van, és élvezné a koncertet. Szóval profi fényképezést nem ígérhetek, de majd igyekszem.
Csabu vasárnap Barcsról megyek a mohácsi kompra, akkor összefuthatunk. Sajnos nem sörözésre... A két alvóállomás már megvan Szerbiáig, de azért kösz a felajánlást. Lehet, hogy egyszer még szükség lesz rá.
Te hová mégy ennyi cuccal? Jézusom...egy hónapos körút,vagy mi? Én 10 napra egy hengertáska+a hátsó doboz,Görögországig! Most sem viszek többet,és ebben még egy csomó szerszám is,meg még egy 12V-os kompresszor is van! Esőcucc kompletten,defektjavító készlet,stb!
Hát, össze-vissza kb. 3000 km-t megyek. Holnap Salzburgig, holnapután Szlovénia, Horvátország és Barcs a cél. Vasárnap pici Mecsek, Mohácsi komp, és át Szerbiába. Ott 5 nap ejtőzés, aztán szombaton irány Krk sziget. Ott 10 nap hereáztatás a tengerben. Onnan eddig 3 napra való kis túra van tervben. Trieszt, Plitvicei tavak, Postojnai cseppkőbarlang. Utána pedig vissza ide németbe. Nem árt, ha van az embernél cucc. Meg hagytam egy kevés üres helyet is. Sose tudni... Piának, nőnek...
bocsi B.Tomec
De akkor mond meg neki, hogy miniszoknyában menjen és ha lehet akkor bugyi nélkül.
Te hová mégy ennyi cuccal? Jézusom...egy hónapos körút,vagy mi? Én 10 napra egy hengertáska+a hátsó doboz,Görögországig! Most sem viszek többet,és ebben még egy csomó szerszám is,meg még egy 12V-os kompresszor is van! Esőcucc kompletten,defektjavító készlet,stb!
Ennyi cuccal kimehetsz a világból!
Egyébként meg Csáknorisz nem tolja a motorját ha kiürül, hanem elforgatja a Földet a lába alatt a következő kútig.