Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tomi a cbf fel?
A legjobb férfi méret... én 187/116
Szerintem nincs neki akadálya, de Mikir a főszervező, én csak kotnyeleskedem.
Mondjuk en ugy feluton megallnek. De addig felvezetlek a szep duplalampaval.

A multkori talirol is egy hondas sracnak voltam a nyul hazafele. Szep sotet plexije volt azon az esos szombat ejszakan.
Én is menni akarok, de az oda vissza út lenne kb. 800km és az már nekem sok lenne egyszerre
Én a Vateráról rendeltem pár dolgot, de 3 hétnél hamarabb sose jött még meg, azt szokták írni hogy 15-21 munkanap, de még ennyi idő alatt sose jött meg.
zsir, en penteken megyek de szombaton hazajovok este. myomhatjuk egyutt vissza ;)
Rendben, holnap várom a képeket, és kapok egyet kölcsön is kipróbálni is.
Az árral nincs gond, megegyeztünk!
Ez nem teljesen így van, mert ha jol emlékszek haveromnak ugyan ilyen van és 1 hónapja hagyta el.
A vám..............ami magában minimum 1,5 hét.
Amazontol/logisztikatol inkabb. Aznap felraktak repcsire, ideert, levamoltak, kihoztak.
Hamarabb itt volt, mint a sisak UK-bol. Az kamionnal jott.
Mikir, Piti

Banditom (is) van (meg), egyszer voltam is bantitalis gurulason (Nagymarosrol? indultunk).

A szombati napra, a gurulasra becsatlakozhatok? Esetleg nem Bantittal is? Jovok-megyek, kaja, szallas nem kell, megismerkednek az itteni forumtarsakkal.
Értéktől függ.
Amazonrol rendeltem USA-bol, hetfo delutan nyomtam meg a gombot, pentek reggel csengetett a DHL.
A történet vicces.............véletlen egy olyat kaptam ki ami nem postáz ide.............elment egy amcsi raktárba,ami elküldte lengyelországba és utána ide.
Valami eszement dinka lengyel maffia volt.
Már akkor 3 db kel...Legalább meg véd minket az Orosz traffipaxtól....
Az a hajó amin neked küldték az zátonyra futott és elsüllyedt....
Egy regisztrált csomagnak 3 hét alatt ide kel, hogy érjen többször rendeltem tengeren túlról igaz vinyl-lemezeket. Na majd meglátom rajtam nem múlik.
Akkor ha megtudod a végét, beszélünk, hátha felezhetjük a költséget.
Hajót ne...............ha még ebben a szezonban akarod használni.
Egy másik telópárt a költség miatt hajón küldettem...............februárban lett rendelve talán juliusban meg is jött.
Igen az nem kevés viszont a súlya sem. Én azért megkérdezem mielőtt megrendelem, hogy menyi lesz a posta, mert ugye van hajó és légi lehetősség és inkább az olcsóbbat választom.
200 dollár értékű telókra 95 dollár posta és 14e forint vám jött.
Akkor még a vám...
Meg a vám.
Látom öregszel.... Hogy megfizethető lesz még nem tudom. Azt biztosan tudom viszont hogy 1250-esre gyártanak. Kicsit utánanéztem, hogy jó a kisbanditára és megnyugodtam, hogy teljesen megegyezik a nagybandikáéval. Tehát rá lehet tenni a mienkre is. Az árra 180 USA-dolár és ehhez még jönne a posta. Meg az én hasznom... Most már csak rajtuk múlik, hogy elpostázzák e szerény hajlékomba.
küldtem mailt de nem válaszoltál:
adod 10ért a villahidat?