Én a Vateráról rendeltem pár dolgot, de 3 hétnél hamarabb sose jött még meg, azt szokták írni hogy 15-21 munkanap, de még ennyi idő alatt sose jött meg.
Banditom (is) van (meg), egyszer voltam is bantitalis gurulason (Nagymarosrol? indultunk).
A szombati napra, a gurulasra becsatlakozhatok? Esetleg nem Bantittal is? Jovok-megyek, kaja, szallas nem kell, megismerkednek az itteni forumtarsakkal.
A történet vicces.............véletlen egy olyat kaptam ki ami nem postáz ide.............elment egy amcsi raktárba,ami elküldte lengyelországba és utána ide.
Valami eszement dinka lengyel maffia volt.
Az a hajó amin neked küldték az zátonyra futott és elsüllyedt....
Egy regisztrált csomagnak 3 hét alatt ide kel, hogy érjen többször rendeltem tengeren túlról igaz vinyl-lemezeket. Na majd meglátom rajtam nem múlik.
Hajót ne...............ha még ebben a szezonban akarod használni.
Egy másik telópárt a költség miatt hajón küldettem...............februárban lett rendelve talán juliusban meg is jött.
Igen az nem kevés viszont a súlya sem. Én azért megkérdezem mielőtt megrendelem, hogy menyi lesz a posta, mert ugye van hajó és légi lehetősség és inkább az olcsóbbat választom.
Látom öregszel.... Hogy megfizethető lesz még nem tudom. Azt biztosan tudom viszont hogy 1250-esre gyártanak. Kicsit utánanéztem, hogy jó a kisbanditára és megnyugodtam, hogy teljesen megegyezik a nagybandikáéval. Tehát rá lehet tenni a mienkre is. Az árra 180 USA-dolár és ehhez még jönne a posta. Meg az én hasznom... Most már csak rajtuk múlik, hogy elpostázzák e szerény hajlékomba.
A multkori talirol is egy hondas sracnak voltam a nyul hazafele. Szep sotet plexije volt azon az esos szombat ejszakan.
Az árral nincs gond, megegyeztünk!
Hamarabb itt volt, mint a sisak UK-bol. Az kamionnal jott.
Banditom (is) van (meg), egyszer voltam is bantitalis gurulason (Nagymarosrol? indultunk).
A szombati napra, a gurulasra becsatlakozhatok? Esetleg nem Bantittal is? Jovok-megyek, kaja, szallas nem kell, megismerkednek az itteni forumtarsakkal.
Valami eszement dinka lengyel maffia volt.
Egy regisztrált csomagnak 3 hét alatt ide kel, hogy érjen többször rendeltem tengeren túlról igaz vinyl-lemezeket. Na majd meglátom rajtam nem múlik.
Egy másik telópárt a költség miatt hajón küldettem...............februárban lett rendelve talán juliusban meg is jött.
adod 10ért a villahidat?