Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem láttál még ilyet? Akkor már nem is nagyon fogsz.

Kitelepülnek a patakpartra hordákban a városi románok, és egész hétvégén ott szórakoznak.. grilleznek, labdáznak, zenét bömböltetnek, kocsit mosnak, szemetelnek.. úgy ahogy illik.. de ezt olyan népsűrűségben mintha fesztivál lenne. Na ezt elégelték meg a törvényhozók..
"A román stílusú patakparton grillezéses "
az, mi az?
Reggelre meg beköltözik a szatyorba Maci Laci!
A román stílusú patakparton grillezéses , üres időben a kocsit a patakban lemosós piknikezést tiltották be, de sátrazni este azt lehet.

Elég sokat voltam már erdélyben és romániában, de csak kétszer láttam medvét.

A medve kaját eszik és nem embert, úgyhogy a dobozban soha sem hagyunk kaját, ahogy a sátorban sem. Kaja be a szatyorba, és felakasztva éjszakázik egy fán.. a sátraktól távolabb. Eddig bevált.
Csak nehogy túl élő legyen.
Igaz,de ágyban érezzük jól magunkat,ehhez ragaszkodom............bár megfordult az agyamban,hogy a horvát parton motorozom estig,lezuhanyzom a strandon,feldobom magam egy nyugágyra,reggel meg goooooo!
s ,egész olcsó

4 évvel ezelött voltam családdal,akkor azt mondták , bárhol lehet sátrazni,igaz nem ajánják a medvék miatt,most is lehet még bárhol sátrazni ott?
Napközben lehet úszni valami élővízben
A csillagfürdőt meg nem kell melegíteni.
A csillagszállót nem kell keresni, nem kell foglalni.. és mindig kéznél van.
Egy két átkötő szakasz kivételével ezt az útvonalat már bejártam (több részletben).. és elég sok részén nem csak egyszer voltam.
Dipshit csillagszállóban alszik, nem biztos,hogy bírnád
Áh............a gixxereseknek annyi az eszük mint egy molylepkének.
Vmi gixxeres,meg egy alfás.
Nem zárkózom el egy román körtől,de inkább kivárok....jónak tűnik a linkelt útvonal!
Azzal nem volt gond.Gmund-ot nehíz vót megtalálni.
Kivótazaszerencsétlen?
Viszel itthonról sertésmájkrémet és zsömlét az aldiból accijós épp lejárósat.
Ropiból egy halom fér a dobozaidba és annyi kristálytiszta patak van hogy hajjaj.
Olyannal összeakadtunk,helyretéve az egója!
arra kell figyelj,hogy mikor haza akarsz indulni ,tudd,hogy hol vagy ,igaz nekem csak papír alapu GPS-em van
Mondjuk a románoknál 0.8 euroért vehetsz sört, nem 3-4ért, és az ebédet is megúszod 6 euróból.. Olcsóbban tud nagyon hasonlót.
balaton a riviéra analógiára, nekem a kárpátok az alpok
Vadember?