Nem láttál még ilyet? Akkor már nem is nagyon fogsz.
Kitelepülnek a patakpartra hordákban a városi románok, és egész hétvégén ott szórakoznak.. grilleznek, labdáznak, zenét bömböltetnek, kocsit mosnak, szemetelnek.. úgy ahogy illik.. de ezt olyan népsűrűségben mintha fesztivál lenne. Na ezt elégelték meg a törvényhozók..
A román stílusú patakparton grillezéses , üres időben a kocsit a patakban lemosós piknikezést tiltották be, de sátrazni este azt lehet.
Elég sokat voltam már erdélyben és romániában, de csak kétszer láttam medvét.
A medve kaját eszik és nem embert, úgyhogy a dobozban soha sem hagyunk kaját, ahogy a sátorban sem. Kaja be a szatyorba, és felakasztva éjszakázik egy fán.. a sátraktól távolabb. Eddig bevált.
Igaz,de ágyban érezzük jól magunkat,ehhez ragaszkodom............bár megfordult az agyamban,hogy a horvát parton motorozom estig,lezuhanyzom a strandon,feldobom magam egy nyugágyra,reggel meg goooooo!
Viszel itthonról sertésmájkrémet és zsömlét az aldiból accijós épp lejárósat.
Ropiból egy halom fér a dobozaidba és annyi kristálytiszta patak van hogy hajjaj.
Mondjuk a románoknál 0.8 euroért vehetsz sört, nem 3-4ért, és az ebédet is megúszod 6 euróból.. Olcsóbban tud nagyon hasonlót.
balaton a riviéra analógiára, nekem a kárpátok az alpok
Kitelepülnek a patakpartra hordákban a városi románok, és egész hétvégén ott szórakoznak.. grilleznek, labdáznak, zenét bömböltetnek, kocsit mosnak, szemetelnek.. úgy ahogy illik.. de ezt olyan népsűrűségben mintha fesztivál lenne. Na ezt elégelték meg a törvényhozók..
az, mi az?
Elég sokat voltam már erdélyben és romániában, de csak kétszer láttam medvét.
A medve kaját eszik és nem embert, úgyhogy a dobozban soha sem hagyunk kaját, ahogy a sátorban sem. Kaja be a szatyorba, és felakasztva éjszakázik egy fán.. a sátraktól távolabb. Eddig bevált.
4 évvel ezelött voltam családdal,akkor azt mondták , bárhol lehet sátrazni,igaz nem ajánják a medvék miatt,most is lehet még bárhol sátrazni ott?
Ropiból egy halom fér a dobozaidba és annyi kristálytiszta patak van hogy hajjaj.
balaton a riviéra analógiára, nekem a kárpátok az alpok