Mi az étterem mellett parkoltunk, én sem szoktam lent hagyni a vasat.
Miután megálltunk, bementünk kajálni, utána lesétáltunk az emlékműhöz, és indultunk is haza.
Remélem legközelebb kezet is tudunk szorítani!
176 cm vagyok . Csakhogy nekem a gyári 67 cm széles hátra hajló kormány helyett egy 81 cm széles, kevésbé ívelt merevítős enduró kormány van fenn .Ezáltal még így is előrébb kell dőlnöm, mint a gyárival . Ezért nem emeltem, csak közelebb hoztam .
Na és a ronda sorjás gyári cucc helyett egy erősebb, szebb kiemelőm lett .
Persze,a tankról olvastam le a neved,mint írtam csak a felfele motorozáskor mentünk együtt egy darabig. A motorral majdnem a torony kerítése mellett parkoltam,de akkor már nem láttalak benneteket. Talán majd legközelebb!
Alapjáraton nem bánom, hogy magas vagyok, de motorozás szempontjából katasztrófa. Eleve nem választhatok bármilyen motort, mert a legtöbb kényelmetlen nekem. Plusz akkora légtömeget tolok magam előtt, hogy megváltozik a klíma És akkor a súlyomról még nem is szólva. Én mindig utassal motorozok, akkor is, ha egyedül ülök a motoron...
Miután megálltunk, bementünk kajálni, utána lesétáltunk az emlékműhöz, és indultunk is haza.
Remélem legközelebb kezet is tudunk szorítani!
Van még eladó 1200 bandit alkat rész
Blokk ,karbi sor , hátsókerék , farok idom ....................... stb apróságok
Tessenek éretlenkedni
Dugattyuk, hengerek és más egyéb készülnek itt mindenféle járműhöz, meg kapálógépekhez .
Na és a ronda sorjás gyári cucc helyett egy erősebb, szebb kiemelőm lett .
Haverom is nehezen talált magának, magas, nagy darab.
Ő PanEurópát vett.