Azt elárulod, hogy ez miért jó?
Nem éred el a kormányt?
Én mindössze 170 magas vagyok, szinte úgy is ír6nám, hogy alacsony, de nincs gondom a kormány távolsággal!
Engem nem sértettél volna meg, mert előtte nem szóltam hozzá a beszélő témához, ez volt az első. Különben is, aki a női csacsogástól akar menekülni, az nem megsért, hanem sorstársi érzéseket vált ki
Igazi masszív darab, nem nyeklik semerre se, és a felfogató füleknél is gyárilag négy-négy csavarral felfogatott eloxált fémlapok vannak .
Nulla az esélye, hogy leeshet menet közben .
Én is asz'ondom, hogy nem bánom, ha beszélgethetünk. Más az, ha egyedül kanyarvadászom, meg ha viszem az oldalbordát. Olyankor tatásabb a tempó, a kanyarvétel, oszt' inkább nézelődünk. Olyankor meg jól jön a beszéd. Habár egy szintén motoros cimborám - és igaza volt neki - azt mondta: "egyetlen hely volt, ahol élvezhettem a csendet, ahol nem tudott az asszony pampogni, az a motor volt. Erre mit csinálok, én állat? Veszek beszélő-szettet! "
Sok fasza dolgot lehet ott venni....bár tavaly láttam egy olyan bőrnacit mint amilyet én vettem meg a S Tibitől,bánom is hogy amit a bolhán láttam azt nem vettem meg. Jó lett volna az asszonynak
Nem éred el a kormányt?
Én mindössze 170 magas vagyok, szinte úgy is ír6nám, hogy alacsony, de nincs gondom a kormány távolsággal!
Ha meg az árát is megnézem, akkor meg főleg főnyeremény volt!
Lásd: SZMÁLYLIK!
Nulla az esélye, hogy leeshet menet közben .
és kép is csak holnap este lesz
ha működik akkor 3e+postáért a tiéd
eléggé sporttársi az ár?
Igazi klasszik darab, olyan ronda, hogy már szép !
Na ezt jól megkaptam!