Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szenke parti vására biztosan nem megyek...Viszont ha otthon leszek, amit még magam sem tudok, akkor szívesen várlak és vendégem vagy egy bambira.
Remélem nem vagyok ennyire vak, de nem találok emil címet az oldaladon bandit.hu-n bevallom még nem jártam (szégyellem) Így írj Te egy telszámot a vanyek82@gmail.com-ra
Tényleg jó a bukócső alul semmi baja, a blokk bordázata sérült. Majd holnap kiderül honnan folyik, bal kanyarban jobb oldalra dőltem, nem semmi
A cimbié is oldalt lyukadt ki, de ha majd letörölgeted gondolom látszani fog, hogy honnan jön.
Nem, alul semmi baja. Simán hazajöttem vele, felül jön az olaj az biztos. Kipufogó is behorpadt, fejidom, sárvédő kicsit karcos
A dekli nem sérült? Mert nagyon vékony, pelenka anyagból van.
A haverom eldőlt a régi 600-as banditámmal, kb. 2 métert csúszott és már attól kilyukadt.
Köszi, majd utánanézek. Emiatt folyhat az olaj? Még nem tudtam megállapítani honnan folyik, mert szétterült hamar, holnap lemosom aztán beindítom hogy honnan folyik.
Kicsit az aszfalt lecsiszolta a blokk bordáit is, van bukócsövem az viszont az alját szépen megvédte.
Nekem is hiányzott a blokkból egy csavar. Bementem a SUGO-MOTORS-hoz és adtak egyet ingyen. Nem tudom, hogy 650-est bontottak-e, vagy esetleg megegyeznek a csavarjai a 600-1200-al, de egy próbát megér.
Esetleg márkaszerviz.
Sziasztok,
Sajnos ma sikerült elzúgnom a Bandittal...kisebb sérüléseket kaptam én is meg a motor is. A blokk oldalán lévő csavarok sérültek meg, emiatt nyomja ki az olajat. Szóval az a kérdés van valakinek ötlete honnan lehet 2db ilyen csavart szerezni?
Köszi a segítséget előre is.
Lámpaoltás után kiderül.
Hát most még nem vagy az...
De ha majd lesz még egy kérdésem, és arra sem tudsz válaszolni...
Eladó 600-as Bandit (2000-től) vadonatúj(!) Keihin karbisor. Tel: 30-3572549
Én sajnos nem tudom,akkor most köcsög vagyok... ?
A nagyét tudom, ha ez segítség
szívó: 0,1 - 0,15
kipuff: 0,18 - 0,23
És természetesen hidegen.
Adatlapomon van az emilcímem, oda vagy a bandit.hu-n privibe írj egy telszámot amin elérlek. Felhívlak ha tudom mikor megyünk gurigázni.
Tényleg nem tudja senki a 600-as Bandit szelephézag beállításához szükséges adatokat?
Valaki!
Légyszi!
Az ukránok jöhetnek H.végén Pécsváradon elérhető vagyok, de ha nem találkoznánk hétfőn postára adom (vagy Marcinak ha Ő is megy)
Tudom.
Én is.
Eladó Bandit S-re, 2001-05 közöttihez egy pár (jobb/bal) bontott tükör.. Tel. 30-3572549
Ez már izgalmas, pláne a bandittal
Én sajnálom a legjobban, de rólam nincs kép ilyen környezetben,
így egy kis idegen tollas példa.
Elhiheted, hogy a stromosokkal nem múrvás úton mentünk végig.
Sok földút volt ez tény, helyenként homokkal, de volt erdei ösvény is
szép kis vízmosásokkal.

Magamtól biztosan be nem mentem volna ilyen helyekre, de hát ha már
"bekéreckedtem" hozzájuk motorozni...
Ők legalább motoroznak, én meg marhára élveztem.
Ez még azért nem off-road. Mert ez egy tökéletes murvás út