Ez viszont már motor! CB-1300 na ez mindig is tetszett és tetszeni is fog még 15 év múlva is. Elveszek rajta, mint egy 160 centis tinilány a 250-es kisninján de hát nem egy bicikli méretű seggrakéta hanem egy terebélyes tekintélyt parancsoló gép a CB
Azt az 500-kilós motort szépen terelgeti...
Csak mikkor megáll és tolni kel akkor van baj! Számomra ez már nem motor, hanem autó kategória. Inkább maradok a jó bevált banditnál, azt is elég tologatni.
na ez az, minden telen elpucoltam...
ma mentunk egy eger odavisszat, szinter betet, uj gumi elol, fenn a szeles kormany, bent a bt headset, amiben 130nal suttogni kell, alom jo volt.
Daty kosz az invitalast, meg lillafuredig sem jutottunk ;)
Tavaly mentem vele nyílt napon. Rondának ronda, de qva jó a futómű meg a fék. Viszont a K7-es gixerem alul nyomatékosabb volt. Tetszett, de nem volt annyival jobb a gixernél.
Nekem az a véleményem , hogy 1000-es géphez képest baromi kicsi, nem szívesen túráznék vele.
http://youtu.be/FYAFvigSWJY
Csak mikkor megáll és tolni kel akkor van baj! Számomra ez már nem motor, hanem autó kategória. Inkább maradok a jó bevált banditnál, azt is elég tologatni.
Majd legközelebb.
ma mentunk egy eger odavisszat, szinter betet, uj gumi elol, fenn a szeles kormany, bent a bt headset, amiben 130nal suttogni kell, alom jo volt.
Daty kosz az invitalast, meg lillafuredig sem jutottunk ;)
ha érdekes, itt beszéljük meg, ne a vaterán...