Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az adagoló vicces.....................még nem volt nagymotorom mikor már ismertem.Jót röhögtem mikor megláttam.
De az ötlet nagy az tuti.
Közös fejlesztés, két szaki erőteljes közreműködésével született. Egyikük az elektronikát, másikuk a megfelelő adagolót találta meg, én csak az igényeimet vázoltam fel és amikor megvolt minden részegység összeraktam.

technikás egyenesre valami frappáns
Nem RocklMiki féle, de k.rva jó! Töredékéért mint a Mccoi.
Én szombaton teszteltem az eső módot is (poros, murvás úton) kb. 8 kilométeren keresztül, csillagos 5-ös.
Szombat reggel.3-an asszem.
na mizu,mikor indulsz? egyedül vagy többed magaddal?
nem,ez Mc mikir!,ha jól zudom
Nem
Képgalériámban nézelődj.
Mccoi?
Akkor 1 hónapon belül. Ok, megoldható.
Privben keress meg a részletekért: rocklmiki@freemail.hu
Tegnap rakták fel, havi két-három tank benzin a futásteljesítményem, 600-900 km/hó.
Ez időben mit jelent?
Most vadi új a láncszettem, gyári zsír rajta, 800-1000 km és olajozni szeretném.
A háromnegyede nekem már megvan...................de megvárom mikor fogy el a léncom.
Ok, összehozzuk
Ha én ezt tudnám........jó lenne..........csepp időm nincs,ha van akkor meg motorozom!
Nekem pl. bármikor
Neked mikor szereljük be?
Előfordult,hogy napi 400km-t is hasítottunk esőben,az nem használ,ezen sokat segít a láncolajzó...
Pl. esőben abszolút nem indulok el, csak akkor ázok, ha valahol elkap.
Pistinek igaza van,sokat számít,hogy mennyit fut esőben,nekem a 130+-os csak 25000-et bírt,az előzőek 29000-et.....
Pisti, köszi az észrevételedet. Elgondolkodtató, akkor majd meglátom, mit hoz a jövő. Paraszti eszemben az erősebb lánc egyenlő volt a tartósabbal, de ember tervez......Mindenesetre nagyon szeretnék egy láncolajozót, sokkal jobbnak tartom a folyamatos (és trutymózás-mentes) lánckenést, mint a szakaszos fújkálást.
Látod, eddig te sem tudtad, hogy csak bátorság kérdése lassan menni .
Mindenre van többféle magyarázat, csak a számunkra előnyöst kell kiválasztani .
Ilyen jó értelmezést még sosem hallottam!