Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladtad a Thundert?
Optimális körülmények között ment alattam (akkor kb. 120 kg voltam), 220 km/h val.
Aki megvette tőlem (kb 80 kg.) állítólag ment vele 245-tel, de senki nem látta.
Ha volt egy kis szembe szél, akkor a 200 km/h is macerás volt.
Azért a 198kg-os túrasport könnyebb még a 650-es Banditnál is, meg azért mégse egy Haya volt.
Biztos visszalépés élményben, de élvezni lehet a kissebbet is, sőt a robogot is élvezem, pl Bp-en jobban mint bármilyen más motort.
Az 1200 nem is rossz javaslat
Tartasz attól hogy még a végén a kollégáid hitelesítik az adatot?
Akkor menj tőled távolabbi utakra, és próbáld ki ott!
Üdv!
Tudja valaki mennyi a 600-as Bandit végsebessége?
Kipróbálni nem akarom a közelemben lévő utakon, de azért érdekelne.
Nem 1000 motor. hanem 1000-res motor.
Mérettel. meg a súllyal szerintem nem lenne problémád, az ezressel sem. Egyet értek Frozennel, nekem is kicsinek tűnt a bálna után, de ezt biztosan meg lehet szokni, csak elsőre kicsit furcsa volt. Szerintem 1000 motor után a 600-ast nem élveznéd.
akkor mar 1.2. az is kicsi, nem is dragabb hasznaltban, jobb futomu, jobb fek, konnyezteto nyomatek.
Én 600-as fazerra gondoltam. 1000-es Thunderacem volt.
Hamár , akkor kisebbet akarok és turásabbat. A 175cm-emhez a GS-től felfelé elég méretes testű mindegyik (amiket néztem.)
Egyébként én 600-as Bandit vs 600-asFaser 10 éveseket néztem, azok elég hasonló árban vannak.Évi pár ezer km-től azok se kopnak el nálam. De lehet már csak a következő szezonba ujitok egyet.
Köszi srácok !-Akkor megkérdezem mégegyszer ,,,- " mintha hangos lenne a hengerfej .Olyan sustorgós hangja van talán szelep ?Vagy vez.lánc lehet? Nem tudom én ,hangosnak találom.
Valaki esetleg tud erről valamit? MI lehet?
ma váltottam 190-es pilot roadra 180-ról és mintha kicsit idegesebb lenne a motor vagy csak képzelődöm?
Nekem ez van a Banditon! Óccó!
nemrég jöttem meg Selmecbányáról,kis séta volt a belvárosban,és egy másik séta, a bányász múzeum területén ill.lent az ércbányában
Mármint lett...a két végén :) , néha kapkodva fogalmazok innen szlovákiábol :)
Nekem kb. 2 centivel lesz szélesebb mindkét oldalon. Nem tudom a gyári kormány egyforma e az S banditon és a csupaszon. No remélem a legjobbakat . A tátrai ut majd megmutatja, szeptemberben készulunk alpokba 3 napra ( Cortina d'Ampezzo kornyéke ), nem szeretnék ott sirni béna manccsal .
577et ki ne hagyd
egyenesebb, az volt a lenyeg. a gyari nekem zsibbasztott. egy 100 km volt megszokni, mosrmar tuti. majd magasitok rajta, femesitem a feket, mert most majdnem gitarhuros a fekcso. es most a hatam is tuti, kicsit huzodott 200km motorozas utan, most semmi.
Keresek eladó kormányt,sima krómot!
tigerman for president
Zöldi, én is most cseréltem a banditon (1200S) a kormány, egyenesebb, szélesebb. Kb.100 km-ert mentem még csak vele, de rohadt szokatlan. Picit "támadobb" pozicioban ulok, kanyarokban sokkal konnyebben irányithato, a sebesség érzetem is mintha kisebb lenne (lassabbnak érzem pl. a 60at lakott teruleten mint azelott), viszont egyenes menetben mintha fárasztobb lenne csuklóra. Hétfon készulok egy tátra menetre (550 km), remélem nem kapok mancs gémberedést . Nem szeretném megbánni hogy kicseréltem. Neked egyenesebb is lett a kormány vagy csak szélesebb? Ja, fent vannak az uj BT23-masok is, eddig nagyon szépen mozognak bár még azokban is csak 100 km van 3 centis majrécsikkal
Tudom, szüleim is kinn vannak és nem keresnek rosszul.
De nekem nincs kedvem makogni , és tök hülyének lenni kinnt, mert nem értem a nyelvüket. Legalábbis amig itthon találok munkát, most kezdtem új helyen, amolyan kis főnök leszek, de már elbeszélgetésen jelezték, hogy a későbbiekben lehetnék majd műszakvezető is.
Most kár lenne kimennem, ha lehetőség van rá, hogy idővel megkeressem azt a pénzt amit kint. Bár ott senkiként is megkeresnám azt amit itt, de inkább én szeretnék másoknak dirigálni, mint, hogy én legyek egy osztrák fönök utolsó senki magyarisztáni kutyája
Nincs para, nyitott az europai munkaerő piac :D
Egy ismerősöm fél éve dobbantott, könyvelő volt, most pizzafutár Londonban, tiszta gazdag :D
A hiba nem a CB árában van , hanem ott, hogy a gólya nem pár (száz) km-el nyugatabbra dobott le minket
Az ára az viszont nagy hiba...