Errol jut eszembe, 50 000 km van benne és 3masban 3000 alatt ikaruszozik rendesen, várhato és szétesik a kozeljovoben vagy elnyervákol még egy 50est? Tom hogy már volt rola szo vagy 1000x de lusta vagyok visszakeresni . Rovid válasz is jo lesz, igen - nem
Már le akartam reagálni a pár morzsányi infót, amit túrátokról felraktatok. Megint felkorbácsolódtak a tavalyi emlékek. Látom ti is mindig messzebb és feljebb vágytok. Irigylem hogy nektek szép idötök volt.
Baltáról még annyi jut eszembe, hogy egy hónapja a Stelvio-n egy mikrobuszt vezetö tag egy baltát nyújtott ki az vezetöablakon, mikor már ketten megelöztünk. Az "ajándék" a másik két barátom élménye volt, nekem "torkodat elvágom"-ot mutogatta a parkolóból nézve öt. Minden évben szerzünk barátokat! :) Ez olyan felemelö érzés.
Livigno-t ti is érintetétek?
(1.1 euro egy liter benzin, és bent van az Alpok szivében. Vámszabad terület, nincs semmin jövedéki adó...maga a paradicsom. Jövöre ott táborozunk le! )
Már küldeni akartam az ukrán végrehajtó barátaimat
Szerencsére még nem kellett, de jövő hétvégére tervezet egy Transzfogarasi túrát, nem lenne baj, ha addigra visszakerülne az ülésem alá. Most étvégén valószínüleg gurulunk egyet a Mecsekben, akár el is mehetek érte.
Ejj most, hogy olvasom a neved, rájöttem, hogy lógok még valamivel Hogy juttassam el hozzád? Posta vagy Marci? Kicsit szégyellem, hogy ennyi ideje nem adtam vissza, remélem nem kellett
I think this is the beginning of a beautiful friendship!
Még azért lehetünk barátok?!
Most hogy rólad már mindent tudok, rólam annyit, max baltával lehet megsérteni. A helyesírásomra soha nem voltam büszke. (Zárójelben jegyzem meg, neked sem kéne feszegetni a témát.)
Nagymotorom meg úgy lett, hogy szüleim mondták, vegyek valamit a szülinapomra, valami tartósat! Tej nem volt! Bementem, nem volt nagyobb! Mondták, hogyha leérem a lában akkor pont jó nekem.
Szerintem ha infóra lesz a jövőben szükséged , válsz magadnak más nevet ,meg stílust, és kezd tiszta lappal, mert ezek a fórumozók vannak szinte minden más bandit fórumon is.
Piti leírta a lényeget a taliról, többet jelenleg én sem tudok.
Egy-két napon belül fenn lesz a bandit.hu-n a hirdetmény, ott lehet majd jelentkezni.
A bandittal nem rendelkezők és első bálozók számítsanak lámapaoltásra
Szerintem kár magatokat felidegesíteni, az ember olyan szinten van, mintha leülnétek egy lóval sakkozni.
Én úgy látom, hogy itt mindenkinek megvan a véleménye róla.
De lehet, hogy nincs igazunk, mert mi köcsögök vagyunk.
A bandit tali Baján lesz, szeptemberben. A program pénteken gyülekező, Bajai Halászlé, iszogatás, beszélgetés, zacsi pacsi.
Szombat: reggeli után motorozás Horvátországban, (nem kell útlevél) meg a Mecsekben, kb. 500 km., este vacsi, meg zacsi pacsi.
Vasárnap reggeli után, akinek még nem volt elég, annak zacsi pacsi, utána mindenki megy amerre lát.
Nem feltétel, hogy a résztvevőnek banditja legyen, de még a suzuki sem kötelező.
Az időpont még képlékeny, mert Mikir folyamatosan egyeztet a kemény maggal, hogy mindenkinek jó legyen.
Egyenlőre úgy néz ki, hogy a szeptember utolsó hétvégéje a nyerő.
Én a tavaszin voltam először, k.rva jó volt, csak a zacsi pacsi maradt el.
Aki szeretne jönni, Mikirrel vegye fel a kapcsolatot, de úgy tudom, ha már biztos lesz az időpont, akkor majd a bandit.hu-n lehet jelentkezni.
kisember, ha akkora penge vagy a mocikban, hogy tudtál egy marék szart venni? Megmondom a válaszod, nem olvasok és tanulok hanem meglépem ami abból a pont agyamból telik és utána pedig várom a csodát a hangutánzó szavakra, tehát egy igazi balek vagy!
Nem jársz arra?
Pénteken megyünk, 7főn jövünk!
Gyere csak! Lesznek ismerős arcok is!
Baltáról még annyi jut eszembe, hogy egy hónapja a Stelvio-n egy mikrobuszt vezetö tag egy baltát nyújtott ki az vezetöablakon, mikor már ketten megelöztünk. Az "ajándék" a másik két barátom élménye volt, nekem "torkodat elvágom"-ot mutogatta a parkolóból nézve öt. Minden évben szerzünk barátokat! :) Ez olyan felemelö érzés.
Livigno-t ti is érintetétek?
(1.1 euro egy liter benzin, és bent van az Alpok szivében. Vámszabad terület, nincs semmin jövedéki adó...maga a paradicsom. Jövöre ott táborozunk le! )
Mindig is tudtuk hogy keményfejű vagy
Szerencsére még nem kellett, de jövő hétvégére tervezet egy Transzfogarasi túrát, nem lenne baj, ha addigra visszakerülne az ülésem alá. Most étvégén valószínüleg gurulunk egyet a Mecsekben, akár el is mehetek érte.
Ez az official beiktatási szertartás.
Még azért lehetünk barátok?!
Most hogy rólad már mindent tudok, rólam annyit, max baltával lehet megsérteni. A helyesírásomra soha nem voltam büszke. (Zárójelben jegyzem meg, neked sem kéne feszegetni a témát.)
Nagymotorom meg úgy lett, hogy szüleim mondták, vegyek valamit a szülinapomra, valami tartósat! Tej nem volt! Bementem, nem volt nagyobb! Mondták, hogyha leérem a lában akkor pont jó nekem.
Szerintem ha infóra lesz a jövőben szükséged , válsz magadnak más nevet ,meg stílust, és kezd tiszta lappal, mert ezek a fórumozók vannak szinte minden más bandit fórumon is.
Egy-két napon belül fenn lesz a bandit.hu-n a hirdetmény, ott lehet majd jelentkezni.
A bandittal nem rendelkezők és első bálozók számítsanak lámapaoltásra
Én úgy látom, hogy itt mindenkinek megvan a véleménye róla.
De lehet, hogy nincs igazunk, mert mi köcsögök vagyunk.
Szombat: reggeli után motorozás Horvátországban, (nem kell útlevél) meg a Mecsekben, kb. 500 km., este vacsi, meg zacsi pacsi.
Vasárnap reggeli után, akinek még nem volt elég, annak zacsi pacsi, utána mindenki megy amerre lát.
Nem feltétel, hogy a résztvevőnek banditja legyen, de még a suzuki sem kötelező.
Az időpont még képlékeny, mert Mikir folyamatosan egyeztet a kemény maggal, hogy mindenkinek jó legyen.
Egyenlőre úgy néz ki, hogy a szeptember utolsó hétvégéje a nyerő.
Én a tavaszin voltam először, k.rva jó volt, csak a zacsi pacsi maradt el.
Aki szeretne jönni, Mikirrel vegye fel a kapcsolatot, de úgy tudom, ha már biztos lesz az időpont, akkor majd a bandit.hu-n lehet jelentkezni.