Én is csak azért mentem arra, mert valahogy haza kellett jutnom Nyír1-ről, gondoltam akkor már bejárom a Bükk/Mátrát és csak ~50 km plusz, a 4-441-52-6-hoz képest. Legközelebb marad a 4-es, bár ott meg az olaszok akartak leszorítani (odafelé előtte szombaton). Ahogy néztem egymást is szívatják. Nem is tudom mit csinál arrafelé annyi olasz, már ha olasz és nem esetleg román olasz rendszámmal. Legalább százat láttam Cegléd és Nyír1 között.
De jó, hogy eltöltöttük város nézéssel az időt Lillafüred helyett. Én sszem arra az életben nem megyek, ezt már halottam 2 éve is, hogy tiszta sóger, egy haver el is feküdt rajta.
-hallod, Ti délek ritka streetfighterek vagytok. hogy a tökömbe lehet megetetni egy pr2-t 10e alatt? A pr most 4.2 től 4.7 millis, körben, 7e km van benne. És magamhoz képest mostanában durván közlekedem :D
Ha mész kisebb karikára, összebeszélhetnénk!
Kb. két napja Vaskút - Monostor között jöttél velem szemben Nivával, én meg a piros nyílammal
Tudom h kibaszott gyorsan, és profin jöttem abban az egyenesben, azért nem ismertél meg
Nem úgy összességében mindenkihez, aki tud segíteni.
Figyelek rá, h nem maradjon benne, és nem is én csinálom egyedül, csak szeretek meggyőződni az ilyesmiről, és látni, h jó értékre állítjuk-e.
Még tart az egyeztetés.
Bár nekem sem a közepe a legkopottabb, hanem a közepétől balra kb. félúton. Ugyanígy kopott az előző gumma is.
Nem tom, pedig nem vadulok, és nem is megyek pályán sem.
Lehet külföldön gyorsabban fogy.
Kb. 80%-ban ott ment.
A közepe még bírja
Mert most már végérvényesen és mindenkorra megsértődők!
-hallod, Ti délek ritka streetfighterek vagytok. hogy a tökömbe lehet megetetni egy pr2-t 10e alatt? A pr most 4.2 től 4.7 millis, körben, 7e km van benne. És magamhoz képest mostanában durván közlekedem :D
A nivának esélye nem lenne!
Kb. két napja Vaskút - Monostor között jöttél velem szemben Nivával, én meg a piros nyílammal
Tudom h kibaszott gyorsan, és profin jöttem abban az egyenesben, azért nem ismertél meg
Figyelek rá, h nem maradjon benne, és nem is én csinálom egyedül, csak szeretek meggyőződni az ilyesmiről, és látni, h jó értékre állítjuk-e.
Megoldjuk amikor Neked is megfelel.
Az értékeket nem tudom, Én inkább elvittem szakihoz.
De arra mindenképpen figyelj, hogy ne hagyd benne a hézagmérőt.
Na, úgyis nemsokára tél lesz, akkor legalább nem kopik .
Nem felejtettem el amiről beszélünk, csak még hezitálok kicsit, mert tervben van a nyaralás, és megszorítások vannak...