Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

-egszerre
Ha az a hétvége lesz, akkor úgy lesz mint kb. 2 éve. Egyszerre GSX tali meg Bandit tali egszerre, és egyikre sem tudom menni más program miatt.
Jelenleg úgy tűnik, hogy a szept 28.-30.-i hétvége lesz a nyerő...
Még tart az egyeztetés.
Kéne tudni a tali időpontját. Most szerveződik a GSX tali is, aztán jó lenne mindkettőre elmenni. Remélem nem megint egyszerre lesz.
Cseréljünk gumit.
Bár nekem sem a közepe a legkopottabb, hanem a közepétől balra kb. félúton. Ugyanígy kopott az előző gumma is.
"Ti délek ritka streetfighterek vagytok. hogy a tökömbe lehet megetetni egy pr2-t 10e alatt"

Nem tom, pedig nem vadulok, és nem is megyek pályán sem.
Lehet külföldön gyorsabban fogy.
Kb. 80%-ban ott ment.
3x20 perc euroring oktatás + 1x 577 + a mostani túra ás a széle kopásjelzőn van a PR3-nak.

A közepe még bírja
Én is csak azért mentem arra, mert valahogy haza kellett jutnom Nyír1-ről, gondoltam akkor már bejárom a Bükk/Mátrát és csak ~50 km plusz, a 4-441-52-6-hoz képest. Legközelebb marad a 4-es, bár ott meg az olaszok akartak leszorítani (odafelé előtte szombaton). Ahogy néztem egymást is szívatják. Nem is tudom mit csinál arrafelé annyi olasz, már ha olasz és nem esetleg román olasz rendszámmal. Legalább százat láttam Cegléd és Nyír1 között.
Na az mi?
Nekem a fiúk! Mert Én köcsög vagyok.
A mondat első részét szokták mondani a lányok..
Ne szójjjjá be!
Mert most már végérvényesen és mindenkorra megsértődők!
Amúgy meg köcsögök vagytok
De jó, hogy eltöltöttük város nézéssel az időt Lillafüred helyett. Én sszem arra az életben nem megyek, ezt már halottam 2 éve is, hogy tiszta sóger, egy haver el is feküdt rajta.
-hallod, Ti délek ritka streetfighterek vagytok. hogy a tökömbe lehet megetetni egy pr2-t 10e alatt? A pr most 4.2 től 4.7 millis, körben, 7e km van benne. És magamhoz képest mostanában durván közlekedem :D
De a tied nagyobb, meg PMA gerjesztésű, a miénk kisebb.
Akartam is mondani
A nivának esélye nem lenne!
Bocsi, nem is figyeltem legközelebb rádrántom kicsit az orosz vasat
Ha mész kisebb karikára, összebeszélhetnénk!
Kb. két napja Vaskút - Monostor között jöttél velem szemben Nivával, én meg a piros nyílammal
Tudom h kibaszott gyorsan, és profin jöttem abban az egyenesben, azért nem ismertél meg
Én nem segítek, mer köcsög vagyok !
Nem úgy összességében mindenkihez, aki tud segíteni.
Figyelek rá, h nem maradjon benne, és nem is én csinálom egyedül, csak szeretek meggyőződni az ilyesmiről, és látni, h jó értékre állítjuk-e.
Nem kerget a tatár
Megoldjuk amikor Neked is megfelel.
Hozzám szóltál?
Az értékeket nem tudom, Én inkább elvittem szakihoz.
De arra mindenképpen figyelj, hogy ne hagyd benne a hézagmérőt.
Most mértem a sporton, 5mm a minta újan, lehetne egy centis is a fene egye meg !
Na, úgyis nemsokára tél lesz, akkor legalább nem kopik .
Mikir!
Nem felejtettem el amiről beszélünk, csak még hezitálok kicsit, mert tervben van a nyaralás, és megszorítások vannak...