Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Namost komoly leszek.Hogy a fenebe kepzelted hogy erre lehet ertelmes valaszt adni?
"Szerintem susog a hengerfejben valami"
Ez kb olyan hogy doktorur kerem beteg vagyok mondjamameg mit vegyek be hogy elmuljon.
A bunkó itt te vagy barátom. Te nyitottál itt köcsögözéssel, így nem értem mégis mit vártál válaszul? Az olvasók már döntöttek, mint azt láthatod a válaszokból is. Szerintem vond le a következtetést és told el innen a bringád oda, ahol vevők a stílusodra.
További szép napot.
Valahol máshol.
Cimbora, én nem akarok beleszólni, de azért hogy mindenkit lebunkózz, meg leköcsögözz, mert nem távgyógyították meg a motorod, azért ez kicsit túlzás. Szerintem Te viselkedsz úgy, mintha valami gáz lenne veled, és nem úgy, mint aki örül, hogy benne lehet egy viszonylag összetartó motoros társadalomban.
Adok egy tanácsot, szerintem húzz innen a gecibe!
Tudom, most engem is elküldesz az picsába, de leszarom.
Figyelj ide TE faszkalap ,,"aki nem tud helyesen irni sem" !
Sajnálom,hogy nekem nem segitett senki venni egy fasza fiatal jó motort! Megkerestem ,azon felül ,hogy minden mást.
92' óta motorozok,csak kicskkel mert arra futotta.
Megvan a tapasztalatom,de az uton ugyanugy tudok segiteni és vigyázni mint TE ,BUNKÓKÁM akinek egy nagyobb mocija van és lenézi a másikat!Azért mert NEKEM kissebb van és öregebb,azért mehetek a faszomba? ? Igazi MOTOROS vagy ! - Szerintem saját magad járattad le barátom!
Ettől függetlenül én nem haragszom rád, majd eldöntik az olvasók!
Kérjél kölcsön egy motort aminek a neve bandit.

És akkor nyugodt szível ott lehetsz a talin.

A Zuhanyzóban meg vigyázzál a buzikra.
Énugyannem.
Nem fogok egy épületben éjszaka lenni itten a köcsögökkel.
Még lekapcsolják a lámpát.
Telefon nem javítja automatikusan a helyesírási hibákat :)
Amúgy meg nem akarom eszméletlenre inni magam mert nem szeretnék a f*sz rossz oldalán állni
Na majd Zolit megkérem vigyázzon rám
Helyileg hol lesz a bandit tali "köcsögök"!
Nemmek ismeretlen buliba.
Pláne köcsögökhöz.
Soha ne mond, hogy soha!
A múltkor Én is voltam egy buliban, ahol azt játszottuk, hogy lekapcsoltuk a villanyt és utána "szabad a tánc"..............
Amikor kétszer egymás után szoptam, azt mondtam, hogy ez hülye játék és felkapcsoltam a villanyt.
Sose fordulhat elő.
Azért ha majd szúró fájdalmat érzel a végbeledben, és forró leheletet a tarkódon, kezdjél el gyanakodni.
Rajta ülök.
akkor jár a zacsi-pacsi,nincs mese
Ittragadtam.
És ja.............köcsög vok.
Akkó te mér vagy itt Csak a köcsögösködés miatt ?
Zacsi-pacsi csak köcsögöknek.
Eszmémeztelenre akarod inni magad?
azt nem tudom,érdeklődj itt a többiektől ,mond azt,hogy meg akarsz nézni igazi szép,nagy, erős,tekintélyparancsoló motorokat,de az Ikarus hangot meg ne említsd ,mert akkor lesz kapsz,de zacsi-pacsi tuti
Maradok bogaras bűrtangában.
Csipkes triumph alsonemuben te leszel a foattrakcio :p
Barkaszhang nem jó?
Hat ez sajna nem olyan cucc amire nyugodt szivvel mondanam, hogy ebay. Sugoekat bajan megprobalhatod esetleg bontos topikban szoktak hozzaszolni