Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen de a pöckök nem egy magasságban vannak. Be lehet tenni fordítva is, ha kicsit erőlködsz.
mennyi motor is volt? az-az "ennyi"
Most mán áruljátok el mi az a zacsi-pacsi?
Hát persze! Csak vazelint hozzál magaddal.
Én a múltkor a sötétben véletlenül összekevertem a csípős gulyáskrémmel.
elég sok baromságot tudok csinálni, de sztem máshogy bele se menne...2 pöcke van az izzónak, a foglalaton is 2 pöcök van...csak így passzolnak...azért megnézem...
pláne, ha nincs olyan másfajta izzó..csak én bénázhatok...
csak zacsi pacsiért is lehet menni?
Na, egyszerre :-)
Nem erőltetted bele fordítva a bajonett füleket?
Nem lehet, hogy fordítva tetted be? Nem egyszerű, de nem lehetetlen.
az uccsó mondatban van egy felesleges "nem", talán a lényeget érteni
Zöldi befűtött rendesen. Asszonnyal és túracumóval mennék :-)
hátsó helyzetjelző/féklámpa 5/21W, ez kell a robeszembe (bandiba is ez van), kérdésem: létezik olyan is, h 21/5, mert a kva robeszben jobban világítok alapból, mint a féklámpával....

másra nem tudok gondolni, h szart vettem...nem mondtam, hogy nem 5/21 kell és nem 21/5 ...már ha van ilyen eltérés...
Okks....
Van hely bőven, majd a megfelelő helyen feliratkozhatsz
Sopron - Baja nem nagy táv, tavaly ott volt az őszi tali és 3 óra alatt odaértem
Mail ment!
Igen él... Jánkmajtis a futballpálya mellet van egy kastély ott megtalálsz....
Megimerném már az arcotokat! Mikir ha van még hely engem tutira X-el hetsz! Innen odagurúlni nem kis idő, de majd húzom a fülét.
A .aszomat 6 éve firkálgatok ide de ennyi köcsög még Én-se láttam! Yah és ha írtak is valamit mindíg leszopattak ! A tököm már kezd kilenni . A köcsögöket NE itt hanem a HOMÁR CLUBBAN keresd! Ott tudni fogják miért surrog a köcsögöd-nek a feje !
Telefonszámod él?
Gyuri.... hol is, elfelejtettem!
Ja, szinte csak a legvégén dőltem el, a jobb térdem érte le, az fáj, de amúgy semmi gond szerencsére. Inkább az bánt hogy olyan sérülés lett az eddig hibátlan gépen, amit nem tudok eltüntetni.
link
link
Egyik oldalon sincs fent? Meeee szerintem a Haynes 600-1200-be benne lesz.
0.1-0.15 in
0.18-0.23 ex
Még az a szerencse, hogy neked nem lett komolyabb bajod!
Még én is voltam ott.