elég sok baromságot tudok csinálni, de sztem máshogy bele se menne...2 pöcke van az izzónak, a foglalaton is 2 pöcök van...csak így passzolnak...azért megnézem...
pláne, ha nincs olyan másfajta izzó..csak én bénázhatok...
hátsó helyzetjelző/féklámpa 5/21W, ez kell a robeszembe (bandiba is ez van), kérdésem: létezik olyan is, h 21/5, mert a kva robeszben jobban világítok alapból, mint a féklámpával....
másra nem tudok gondolni, h szart vettem...nem mondtam, hogy nem 5/21 kell és nem 21/5 ...már ha van ilyen eltérés...
A .aszomat 6 éve firkálgatok ide de ennyi köcsög még Én-se láttam! Yah és ha írtak is valamit mindíg leszopattak ! A tököm már kezd kilenni . A köcsögöket NE itt hanem a HOMÁR CLUBBAN keresd! Ott tudni fogják miért surrog a köcsögöd-nek a feje !
Ja, szinte csak a legvégén dőltem el, a jobb térdem érte le, az fáj, de amúgy semmi gond szerencsére. Inkább az bánt hogy olyan sérülés lett az eddig hibátlan gépen, amit nem tudok eltüntetni.
Én a múltkor a sötétben véletlenül összekevertem a csípős gulyáskrémmel.
pláne, ha nincs olyan másfajta izzó..csak én bénázhatok...
másra nem tudok gondolni, h szart vettem...nem mondtam, hogy nem 5/21 kell és nem 21/5 ...már ha van ilyen eltérés...
Sopron - Baja nem nagy táv, tavaly ott volt az őszi tali és 3 óra alatt odaértem
link
Egyik oldalon sincs fent? Meeee szerintem a Haynes 600-1200-be benne lesz.
0.1-0.15 in
0.18-0.23 ex