Szóval köcsög banda
Lassan szelephézag állítás a gépen, van valami különös dolog amire figyelni kell? Az értékeket megtudja mondani valaki? Ha jól tudom hideg kell legyen a motor ugye?
Köszi előre is
Nekem elöl 2006-os Conti Force van, hátul meg 2005-ös Avon Azzaro és semmi problémám nem volt velük se vizes, se poros úton . Pedig a hátsóba most van 5000, és már kopás jelző alatt van . Tehát nem a gurulgatós módban közlekedem . Persze az idősebb guminál sok múlik azon, hogy előtte milyen körülmények közt tárolták .
Most előre 2007-es, hátulra 2009-es Pilot Sportot teszek a jövő héten . 39500 ft-ba van párba nekem .
Elvileg 22.000 Ft.
Mikirnek odaadta 20.000-ért mert kettőt vett. (abból az egyiket átveszem)
Tegnap azt mondta a gumis, hogy van még neki 6 db BT021R és pár darab BT015-ös.
Ha egyben viszik, akkor odaadja 15.000/db. áron.
Lehet érdemes lenne összeállni és felvásárolni a készletet.
Nem merek olyan régi gummát feltenni. Ha eldobnám a gépet, biztosan arra fognám.
Lehet, hogy még a talit kihúzza (ha addig nem megyek vele), de itt-ott már kopásjelzőn van a bal oldalon. A jobb felén még bőven bírná. Majdnem 10e km van benne (PR2).
A Horvátoknál, meg a Mecsekben, kb. 500 kilométer. Tegnap jártuk be Mikirrel, de lehet, hogy a tali-ig még egyszer elmegyünk, mert olyan fasza volt.
Ha nem nagy kérés, hozz magaddal a talira néhány füldugót, mert most kísérletezgetek vele, utána leverjük a Moto-Safe-t.
Elgurult a gyógyszered... Mielőtt megveted, végigolvashattad volna a fórumot. Ahogyan szokták itten mondani "szopóroller".
Vid el egy jó szakihoz aki meghallgatja és megmondja, hogy mi gáz vele. Sok szerencsét hozzá.
Én pénteken voltam. Majdnem eldobtam a gépet a Lillafüred-Eger közti részen. Poros dzsuvás kavicsos, van ahol több centis kavicsréteg. Növények belógnak az útra. Kb. olyan, mint aminek nincs gazdája. Sajnos az "új" felsőtárkányi szakasz is kavicsos, szóval az ember nem mer rendesen menni, mert kanyar közepén jön a "meglepetés".
Lassan szelephézag állítás a gépen, van valami különös dolog amire figyelni kell? Az értékeket megtudja mondani valaki? Ha jól tudom hideg kell legyen a motor ugye?
Köszi előre is