Lejjeb épp írta Piti Úr, hogy itt, Baján árulnak 190-es BT 021-et potom pénzért. Nekünk is az van fenn, faxa!
Talin lesz egy horvátországi kör és hazafelé át a Mecseken, tegnap jártuk be.
Én kérdésedre válaszolva, valamilyen műszaki problémára gyanakszom, de azért nem válaszoltam, nehogy rossz irányba tereljelek.
Azért Én szeretlek, annak ellenére, hogy leköcsögöztél.
Visszakerestem, mit kérdeztél. Azért nem kaptál rá választ, mert senki nem tudja rá a választ. Az hogy egy blokknak sustorgós a hangja, nagyon kevés információ. Sok minden oka lehet. Vidd szerelőhöz, mint ahogy az előző hozzászóló is írta. Motoros üdvözlettel: Egy köcsög.
Nemrég vettem egy bandit400-ast .
Pöpec a gép , de eddig nem vettem észre lehet csak mostmár hallom rajta mintha hangos lenne a hengerfej .Olyan sustorgós hangja van talán szelep ?Vagy vez.lánc lehet? Nem tudom én ,hangosnak találom.
Valaki esetleg tud erről valamit? MI lehet?
csatlakozom Ironedhez,ha jobban körülnézel az adatlapokon,amit Te ki se töltöttél rendesen,láthatod ,egy kicsit nagyobb kategoria van a töbségnek,igy nem tudunk a Te problémádhoz hozzászolni
de mielött megvetted volna a motort,akkor érdeklődsz,már hozzászoltak volna,hogy ne vedd meg
Biztos nincs olyan mint a 2012-es, ezért is ennyi az ára.
Másik gumis haverom azt mondta, hogy soha nem tenne fel ilyet, mert kiszárad, megkeményedik és csúszik.
Nekem most lesz fent a harmadik, soha nem ijesztett rám, mentem Mikir után (amikor elgurult a gyógyszere) vizes úton 200-al.
Azt is mondta a gumis haver, hogy aki a Rossival szeretne versenyezni, az vegyen mást.
Nekem a 190-es gumin kb. 1 cm. a majrécsik, pedig döntögetem, ahogy csak tőlem telik.
A majrécsik az előzőn sem tűnt el teljesen, pedig annak pályán adtam meg a kegyelemdöfést és már karistolt a lábtartó rendesen, de ott sem a gumi volt a gyenge láncszem.
Banditák!
Zöldivel arra jutottunk, hogy +55w nem okoz gondot egy nagyBandinak.
Van ezzek kapcsolatban valami tapasztalatotok? Szerelt már fel valaki kiegészítő fényt?
Már ne is haragudj, de hülye kérdésre a diplomatikus válasz, ha meg se halljuk. A 400-as bandita hengerfejéből jövő sustorgást mutasd meg egy rutinos szerelőnek, persze tippelni lehet itt is, de senki nem fogja megmondani a tutit.
Az én tippem: füldugó
Talin lesz egy horvátországi kör és hazafelé át a Mecseken, tegnap jártuk be.