Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tavasszal ezt raktam a DL-be. Nagyon jó betét.
Csak egy hónap evezés és 3 hét gyalog.
Köszi! Ez egy kicsit messze van, most hétvégén asszem nem oda tervezem a gurigát
Az út angol nevét nem tudtam, a magyar nevére meg csak egy videót dobott a gugli meg millió egyéb sz@rt
Üdv urak!
NZI RZ bukóhoz keresek plexit.
méret: L 58-59 (bár ez lehet, hogy a plexi szempontjából lényegtelen)
Na, pont erről beszéltem az előbb :) Lehet azzal menni nagyon is.
Amikor élőben láttam, leesett az állam :))
Jaaa.. De mintha nyereg cserét is írtál volna, nem?
Egyébként nálam a 20 csak azért volt 20 mert szintert tetettem bele. Egyébként még 6-8e-t kibírt volna.
Guglimaps bepötyög Tail of the dragon Knoxville-től délre egy nemzeti parkban.Tennessee állam.De ha kicsit nagyítast vagy 500 Km-nyi kurvajó kanyrgos van a közelben.

link
Ha jól látom, ez a híres sárkányfarok úton koptatja a goldi trepnijeit. Mostanában sokat hallani róla, csak azt nem tudom megfejteni, hogy hol a farokban van ez az út
Pár napja volt szó a Honda Goldwingról.
Ha megnézitek ezt a videót, látszani fog, hogy ezzel a batárral is lehet csapatni.
http://youtu.be/0nrMQ3QwyPo
időnként meg kell pucolni a dugattyúkat és akkor majd egyenletesen kopik
nálam 73 e km alatt fogyott el 3 garnitúra első és 2 garn hátsó betét.
siman elhiszem. nekem a 4 betetbol 3 tok jol nezett ki, megvolt a horony is, a negyedik meg majdnem vason. tobb ilyet lattam mar, a kocsiban most csereltem 86ezernel gyarit, ott is ez volt.
a betet, ami neked kb huszat ;)
Ha olyan motorom lenne ami 12 éve 86000 euroba került , és mivel ha jól emlékszem 2 tuctot gyártottak belőle csak ez az ár azóta csak nőhetett, akkor a testőreimmel állítanák lábra
Dry weight 354? ..és csak a tankja 26 liter.. te jó ég

Pilotával együtt lazán megdobja talán az 500-at is.. Van olyan sportgumi amit egyáltalán lehet ennyire terhelni (főleg tartósan nagy sebességgel)?
Siófokon az aranyparton amikor feldől a parkolóban, és ketten se tudjátok felállítani.. na az milyen kurva izgalmas lehet. Akkor aztán lehet égni mint a Reichstag
Szépnek szép,de itt a Mátrában azért.....hát még városban
354 Mamutka :)
szerintem a legszebb , legizgalmasabb motor amit valaha gyártottak.
Opel Calibra 2000-es turbos blokkját kapta
Van vagy 400kg...
Ne feszegessük
Ha ez megbillen, akkor el is dől az fix.. hány kiló egy ilyen?
A tárcsának semmi baja
Na ez motor :) Soha nem öregszik meg a formája, nem jön szembe még egy az utcán, és a sufni mókolt hayabusákon kívül nincs ellenfele az utakon
Na ez talán még a fogyasztásnál is stílusfüggőbb

Ha sokáig bírja, azért béna a motoros, ha keveset akkor meg azért.. nem kell ezt feszegetni
Most megint fellázítom az embereket, de a k3 banditba 70párezer km van és még bírja a gyári, a k6-ba 38e ha jól emlékszek, és a hátsó alig kopott még valamit, az első is még jól néz ki. Bezzeg az enyémen már nem tom hány szett betétet cseréltem és a tárcsák is nagyon közel állnak a kuka állapothoz és csak 58e van benne az övékében még válla sincs a tárcsának.
Uhh neked jó sokat bírt a gyári,nekem 20e-t