Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lfszt ilyen színnel ne vegye, ez csak nekem van..
amúgy nekem nincs piros csík a matricázásban, érdekes...
Szerintem ha nem cápafogas tehát szemre nem látható kopás nem muszáj...............de ez elég eretnek gondolat.
Igaz a hasonlat egy kicsit sántít, hiszen az a lánc egy kicsit eltér szekunder lánctól.Meg a hozzá tartozó fogaskerekek is...
Viszont visszatekintve bringás életemre, sok-sok hátsó racsnit koptattam el cserélve vele az láncot, de a hajtókaron soha... Majd sok szett után (40-50 ekm) érett meg a nagy lánckerék is arra hogy cserélni kéne, mert már nagyobb taposnál átugrik.
Ezen már én is tépödtem...
Vez lánc cserénél érdekes mód nem sokan cserélik le a fötengelyen a lánckereket, meg a vez tengelyeken sem...Föleg sok esetben rá van munkálva a fötengely közepére a kislánckerék...
Ja így már értem. Ez egy tudományosan alátámasztott válasz. Elfogadom. Megy a levesbe a lánckerék
Hát a motorosok nagy többsége szerint ez szentségtörés és máglyahalál jár érte mert elkoptatja az új láncot.
hö?
Mert a tisztelt ház szétszed téged mint hülyegyerek a kisautót.
Nagyfórum előtt.

Köcssögök.
Ha már szóba jött a lánccsere. Ugyebár a nagy könyv szerint mindig szettben kell cserélni. De kérdem én, ha a gyári lánckerekeken nem látszik erőteljes kopás (csak minimális fényesedés) akkor minek cserélni?
Már, még, majdnem? MIVAAN?
Enyémben már 40 van és még majdnem nincs hét :DDDD
ha cápás, akkor cseréld. Szerintem.
Szia ! Kösz de lég-olaj rajongó vagyok
Zöldi! 36 e. van a láncomban. Szerinted 50-nél kicseréljem az első lánckereket?
Köszi! Ismerem Baját, nem gond krimót találni!
Ok! Ha meg van a pontos időpont, akkor szólj, és aszerint feliratkozom ahol kell!
Rakj hozzá 150 ezret és vedd meg az 1250-es ABS-es Banditomat
Majd lefújom matt feketével Rock and roll
Te, ennek valami oltári pocsék színe van!
ez valóban nagyon kevés szerintem mind a 2 de nekem a aprilia sr 150 mikor ideérkezet hozám idén márciusba akkor 10e km volt bene és 12 éves március óta én belehajtottam 13e km-t
ááá az nem lehetséges, 30ekm alatt legyen egy 7éves motorban!
A la Zöldi

ezt nem tudtam kihagyni, bocs Zöldi

by the way az enyém most múlott 9 éves és 30500km van benne.. Bár ez is csak "városi legenda" biztosan..
Értem nekem is rendesnek tűnt
És a km- er valós lehet nekem azt mondta hogy 3 év a tulajdona és nem tudott vele menni csak évente 2000-ret . Remélem jól emlékszem , de valahogy így volt meg Csongrádról hozta . Egy öreg buszsofőrtől vette
Vedd meg nyugodtan. Ismerem a srácot, percíz, rendesen szervizelt, van benne progresszív első rugó is, szinter AP betétetek, fém fékcső. K5, ezek annyira nem búgósak.
Sziasztok
Itt egy kiszemelt motor amit meg vennék , esetleg tud róla valaki valamit , is meri a motort valaki ? Második gazdás , 29000 km-rel ? állítólag a váltója nem búg , itt már változtattak rajta ? Mármint a anyagán .

Kösz a válaszokat ,
semmi, csak úgy