Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ízlés kérdése, én meg tudnám szokni
40e-t ment el a féknyereg? Az elég gáz.. Most hagyom el a harmincat..
Sima, nem lehet markolatig húzni, nincs működésbeli baja, egyszerűen gyengének tartom, de simán elég a bandit tudásához, csak 2 személlyel gyalázatos.
Nem panaszból írtam, csak realitás, nem vagyok az a fajta aki isteníti a saját gépét, másét meg fujjolja
Amit szar dolognak tartok az a sajáton is szar dolog ahogy másén is. Ami a szívemen az a számon

Bmw-khez visszatérve van itt ember akinek bejön az s1000rr? minden motoros oldalon istenítik, elolvadnak tőle....én speciel ugy vagyok vele, hogy annál ocsmányabb torzó mocskot nem látott eddig a motoros társadalom, előbb kéne egy gagyi fantáziátlan HD mint az
standard keverek vagy szinter? a fekcso is ludas lehet, a heten neztem egy k3at, azon siman markolatig huztam, az enyemen nem lehet, pedig ket ev a difi
Ez a pontos kifejezés!
Mivel mindkettőt próbáltam szerintem a nissin határozottan jobb és úgy összességében is jó.

Bár mindkettővel lehet belehúzva pofáraesni (ezt is próbáltam) tehát bizton állítom hogy mindkettő határozottan többet tud mint én.
6 dugos....nyergenkent.
matol nekem is ;) nem kicsit mas, mint a tokico. most van benne 40400, ennyit birt a gyari.
Az enyém 3 dugós tokico, a hatszázas-on aszem két dugós volt.
Nekem egyikkel sem volt bajom, de lehet, hogy azért, mert nem ültem olyanon amelyiken jó volt a fék.
Nem, enyémen 2x2 dugattyús nissinek vannak
Az tökéletes, és még a fékolaj is új benne. A bandit ilyen.
Nem minden banditot tokico 2 dugós úszóval szerelnek?
Lehet hogy csak simán elöregedett már a fékcsöved..
Nekem 130nál még lazán nyitva van a sisak plexim.. meg lehet szokni
Mondjuk sajnos repülő rovartól nem véd tökéletesen..
Az enyémen E-legálos Arrow van, igaz, hogy csak a héja, mert a belit kidobtam belőle, mert nekem túl lájtos volt.
Csináltunk bele másik bélést, jól megtömtük.
Most a hangja, kész orgaznus, de más haszna tényleg nincs.
Nissin van a banditámon, szinte új AP racingekkel, és simán van olyan jó a féke a banditnak, mint anno az 50-es robogómnak nagyon meglepett mikor megvettem és előszpr mentem vele, hogy egy 600-as gépnek dupla első tárcsával ilyen gagyi fékje van
Brembo SA.Próbáltam.
Ha végzek a nagyprojectel csak az kerül a két radiális nissinbe.
A Nissin valszeg jobb,nekem AP szinter van-jó.
Mmmmmm............most hogy mondod a Szotyiékal túrázó goldwingesek asszem szoktak pakolni sütőt.
Még mikrosütőn gondolkozom szivargyújtó van,csak átalakító kell,a hátsó dobozban elférne..
Nem tom a joshi úgy dübörgött alattam hogy felátt tőle................a szőr a tarkómon.
Más hasznát nem éreztem.
Most az arrowra gerjedek de mivel kettő kell belőle és ritka ezé mocskosul drága..................így mocskosul kihagyom.
Érdekes hogy a gyári sv betét mintha KO lett volna 16-nál a gyári nissinem meg még kilóméteres vastagságú.
Most vagy én nem fékezek annyit mint rég vagy ilyen jó a nissin a tokicohoz képest.
Asszongggyák a Banditra az Aprókavics jobb mint a józsimgyula.
Te meg lövessél piercinget melltartó alá vagy már van?
Jaj azok az amugy is bazi nagy csúf plekók amiken még toldás is van...
Én is szeretem ha van rendes fejidom plexivel, de akkora szarok minek? Nekem mindkét motorom megfelelt a gyári, banditon különösen jó a gyári. Kipróbáltam 190-nél is bőven megfelelt, a fölött a bandit meg már ugy sem motorozható, a futóműve nem TGV alázásra termett