Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csomy jól mondta. Keresd Mikirt a Bandit.hu-n, de itt is megtalálod.
A Hello Kitty szerintem jó lesz. Én a lányom Scarabeo-jával megyek.
Metál lila, az első lámpán egy Marilyn Monroe képpel és az oldalán mályva színű pillangókkal.
hogy a sok bzi műszaki talent, vagy műszaki bzi talent is tanuljon:
nem mindegy, hogy 2 izzószálas a 21/5-ös vagy 1....
Hogy értelmes választ is adjak. Az ígéret szerint néhány napon belül meghirdetésre kerül a dolog a bandit.hu baráti fórum hasábjain.
Kizártnak tartom, hogy ide ne linkeljék be a KÖCSÖGÖK!
Kazam! Le tudnád írni merre voltatok pontosan a francia alpokban ill. az egész útvonalat amerre mentetek? Kellenek az ötletek
Na ennyi volt, beuntam a lánc fújkálást
Hamarosan belépek a láncolajozó tulajok táborába
Na ok,szóval komolyan hol,vagy kinél kell bejelentkezni?Ja,és nekem is van saját tájjellegü cuccom szivesen megosztanám a csapatta!l
Van egy olyan népi bölcsesség:
Ha a malomba jársz őröltetni akkor lisztes leszel.
Mondta az akinek bugyikék sv-je volt és most fehérneműs mocival jár...
Pedig benned még bíztam
Ahhogy a köcsögöket ismerem a hello kittis bejön nekik.
Üdv mindenki!Most már engem is "izgat"ez a Bandittali,és Baja itt van a közelben!Hogyan is lehet bejelentkezni?!Még az a kérdés,hogy a Banditámmal,vagy a Helló Kitty bringámmal induljak?
Ki ne felejtsd a zacsi-pacsit.
Szerintem kockáztasd meg , csak ha elejted a szappant, ne hajolj le érte.
Mikir nagyon fasza szállást intézett (Baja központjában), minden adott egy kellemes Bandit-talihoz.
Szevasz Karika!Az összes motor nincs a képen mert még úton voltak.Szlovákiai Magyarok/Érsekújvár,Kassa,Komárom/jöttek 11 motorral.Kaposvárról 8 motorral,Kecskemét ,Pest,Debrecen,Szeged meg az isten tudja honnan 9 motorral.Ez igy együtt nagyon sok ha azt nézzük voltak lassabb gépek 250-es Virago,650-es Drag Star.Úgy mentünk mint a köcsög csigák.Ezért is jöttünk haza külön-külön.Üdv!Zolti
Nem tom, most a tavaszi bandittalin mindenki olyan kis normális heterónak tűnt, az ánuszgyűrűmet sem akarta senki tágítani, aztán most meg olvasom itt a fórumot... Hát nem is tom, menjek-e az őszire, pedig szerettem volna
Rendkívül szar szám, de a bringát tolnám, mint új barátunk a 400-as banditját
Bocs:majd,megártott a leányka..
"Vagy ők is kedvesek?"

Megyek is,lezselézem a fru-frumat!
Mjd kizárnak 1 hónapra és leshetünk....
itt tenyleg nincs moderalas, vagy tenteznek a modik? Vagy ok is k....?
Akkor már inkább a zacsi-pacsi.
Ígérem,ha mazochista leszek veszek egy 250-est ,meg egy 400-ast és szopatom magam
de,hát aki kötsög az nem szeretheti a leánykát...