Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez lehet hogy azt is tartalmaz ;)
Yah , muszáj! Nem akarom hogy megint lebukjak itt az identitásommal, mert aztán megint tele leszek komplexusokkal!

Amúgy vettem egy GSF 250-et is csak hogy büntessem magam, hogy ennyi idegig nem segítettem a rászorulóknak.
Tök jó gép, a motorját nem is hoztam el! Így nem tudom majd széthajtani. Meg sokkal csendesebb is!
Ez utóbbi esetleg valakinek vezeklés képen a sok parázna gondolat miatt a mai is tegnapi napokon?
Ja,az igaz
Persze hogy nem, hiszen itt mindenki köcsög !
Ja , az abasári leányka is bor....
Igen, mert az olyan kis aranyos, kis rózsaszín .
Egri?Akkor itt már senki nem szereti az abasári leánykát?
en az egri rozet iszogatom. buzi joooo
Az király ,látszik,hogy te értesz hozzá
Nem de fel van extrázva pink tükörre akasztható plüss dobókockával. Meg vettem rá wunderbaum-t is. Szerintem így már vállalható a motor!
Akkor most meg búúúúúg! Én visszatenném inkább a sustorgókat.
Oszt piros é a szelepfedele?Mert az olyan cuki!
Fantasztikusz Friderikusz!
Csak búúúg! A sustorgókat már kiszedtem belőle, eladtam külön másnak! Most nagyon veszik!
Utána olvastam, hogy máskor már tudjunk segíteni az elesetteken, és kiderült, hogy volt egy évjárat, kifejezetten extraként sustorgó hengerfejjel, ami kettő NEWTONCENTIMÈTERREL megnövelte a motor teljesítményét.
A búgás nem feláras.
Addig üsd a buzit amíg meleg
És ha a pöcök pöpec, akkor sustorog .
Amúgy nem vennék 400-ast,mert nem vagyok beoltva szopás ellen,meg pestis ellen se...
Értem én ,ha a pöcök jó helyen van akkor pöpec.
Az igaz,de nekem a plexi nagyon bevált .Ebben a 400-asban meg gyárilag Torsen diffi van,az meg murván k.urva jóóó
Nem, nem jó állapotban van, hanem pöpec állapotban ! Érted !
Norbi inkább akkor egy Ikarusz buszban gondolkozzál.
Nem sustorog?Lehet,hogy engem érdekelne,ha jó állapotban van.
Az nem szopóroller? Japán belpiacos fúúúúúúúúúúúúj.
Ha van benn sustorgó hang, akkor a D Nagy Lajosnak nem lesz jó !
Talán valami köcsög megveszi .
Én tonikot!
Jó, akkor rá se "rántok".