Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát még ez hibátlan
tenyleg nem vagyunk egyformak, nekem az st olyan, mint egy csunya küklopsz, amit meg a prés is bekapott.
pofara.az rt tetszik, az r nagyon, meg a sornegybol mind. meg a sorhat....
Na jó ez tényleg szép.
Szerintem az R 1200 ST-t messze a legszebb az utóbbi 15 év BMW-i közül.. de hát kinek mi
Ez -t elfogadnám, gyönyörű gép, a többi viszont vagy fos boxer, vagy a hülye bandzsa szemű bmw design miatt olyan ronda, hogy riogatni lehet vele a gyerekeket is.
Az a vicc, hogy már neki is fent van az olajzó, csak titkolja.
ki ne tallald, hogy azt olcsobb fenntartani, mert oralisan kielegitem magam. Az megvan, hogy azok benyelnek 3decit ezrenkent, es 5e km utan meg meg tobbet? A cimbijeid meg boldogok az olajzojukkal, szerintem par sor mellett Neked is felszerelnek. ;) mondjuk az is igaz, meg mindig Te vitted a legtobb spret , bar most ban egy friss ugyfelem, havonta elfuj egyet. Mar megsajnaltam, mondtam neki technikat,dw sztem ezt eszi
van itt egy par betet, nem tudom, milyen gyartmany,uj, szinter, elviheted ni aproert, hogy enyhitsem a banatod ;-)
Baján, és ha minden jól megy, most hétvégén megyünk Mikirrel bejárni a tervezett útvonalat.
Bandittali kötelező!
mondjuk sztem idén már nem is megyek sehova...az első betét is lassan elfogy gumit sem akarok cserélni...
igen, de hátha elszakadok egyszer ettől, a célközönség a bömösnél úgyis a 40-50 korosztály...még pár év....
2 napja még a büntin keseregtél,a pozitív hozzáállás sokat segít!
Schwäbisch Hall mellett. Stuttgart fölött kb. 80-nal
Igazából az ár-érték arány miatt nehéz elszakadni a bandittól......laza 2 misi különbségből,sok jó mókát össze lehet hozni.....
uhm, merrefelé?
kitudja....lassan kellene arra is motorozni...
Kinn élek :)
Hát én is el lennék keseredve, ha nem tudnám tartani velük a lépést
kinn is élsz vagy csak a meló miatt dekkolsz ott? :-)
Nem hal az meg,nem kell befosni
Arra kicsit visszatérve, hogy mennyi a szervizköltség....a japó vasba 6ezrente öntöm az olajat cserélem a szűrőt, jó nem nagy tétel..de a bömbi periódusa 10k, a másik bajom meg a lánc, arra, amit elfújkálok és szettet cserélek...a legszarabb kardános is jobbat tud...és ne mondjuk, h a kardán a bömbiben elhányja magát 70k-nál, nem hinném, h jellemző
HA zsebre vágsz 5 rugót, 3 első közül válogathasz. Tudod hol lakom :D
az s1000r-t és a k1300-at is elvittem 1-1 órára azon a bizonyos touratech napon. Hihetetlen volt mindkettő. Igaz, a k1300 190-ig jó, 200-nál úgy dobálta az örvény a fejemet, hogy semmit se láttam.... az s1000-rel pedig nincs is kanyar, minden egyenes... igaz, az r1200gs is eszméletlenül kanyarodik, és a kényelme... viszont bármilyen jó volt, se a k1300, se az 1000r nem kéne. A K öléggé kényelmetlen volt, az s1000-rel töltött órába meg szinte beledöglöttem mindenem fájt és gémberedett. igaz a termetem is ludas (187 centi, 117 kiló), de nekem akkor se jók...
Nem kéne rémisztgetni őket.
Ezzel én is vagyok,3-4 kanyar és semmit sem látok belőlük,a visszapillantóban.....