Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha hegyen-völgyön húzod neki, akkor a 7.5 nem túl sok. Nekem ritkán megy 6.5 alá, de nem ritka a 7 fölötti. Igazából a csuklód nagyban befolyásolja a fogyasztást. Ha sűrűn lassulsz, aztán erősen kigyorsítasz, akkor megy a benya. De azért a légszűrőt én is megnézném. A gyertyáknál ennyi km után nemigen lehet baj, az injektort meg vezérlőegység szabályozza.
, autózás lesz ,kis családi kiruccanás,vásár,állatpark vagy mi ,1-2 múzeum,stb

ajánlani valód van,mármint nézelődős
én meg győzködöm hogy egy CBF 1000-ret vegyen,de szerintem nem hisz nekem..
Ha motorral mész, utána mehetsz egy kört a pályán is. Tavaly 1000 Ft volt 20 perc.
Ha huzigálod neki, szerintem ez nem rendkívüli.. nekem is tud ennyit, meg még többet is enni a kilencszáz... Mondjuk akkor elég rendesen kihasználom a skálát a fordulatszámmérőn..
nem is az átverésről ,de legalább kukkants rá,lehet meglepődsz
Németországban nem divat átverni az embert. Szervizkönyves, kereskedésben vettem. Mondjuk, ha mindig kihasználom a nyomatékát, lehet, h nem sok. Nem tom, más hogy motorozik.... Igazából, pénzben nem sajnálom rá a 7,5-et, mert legalább húzom neki, csak azért aggódom, nem azért fogyaszt-e többet,mert baja van. Ha ez normális, oda se neki.
Próbálj inkább lendületből.................vagy mittomén.
Azt ismerem.............macerás a sámlit feltenni a gépre.Nem egy túl túrás a szentem.
nem-nem, isten ments a sportlégszűrőtől,tudom nemrég vetted a motort,rákukkantottál ,hogy néz ki ,hozzávaló gyertya,nem faggyuból
Pedig nyomatékból motorozom. Igaz, kihasználom gyorsításoknál az erejét. Viszont többnyire motorfékkel fékezek. Igaz, a két városközött, ahol ingázom, elég kemény hegy van. Hát nem tudom...
van egy linked a motorról?
Nekem már most is van,kis piros kanna..... Múltkor felraktam a mocira,de indulás előtt levettem az ülésről...
A kirakodóvásár a gokartpálya mellett van. gokartpálya
ja, reklámozok neki...
Énis.............de hál istennek nem az enyém.

Viszont tényleg csekkold a légszűrőt nem e koszos.

Igaz nálam nem segített...................csak a vezetési szokás drasztikus változtatása.
Vazze, Zoli, de azt azért sokallom...
Mármint sportlégszűrőt tegyek? Milyen gyertyát? Amúgy 8000 km van benne, nem kéne, hogy baj legyen.
Vigyázz mert zűrös körbe-körbe város.
állítólag,holnap országos kirakodóvásár van ott,én azt a helyet keresem,szóval egyik a gokartpálya,s a másik?,ill.hol találhatók,mármint a pálya és a lehetséges másik hely

válaszért előre is
Egészségedre.
Csak bejelenteném.......................valamikor lesz láncolajzóm.

Még hogy hova a jó édes szűk nyavajába teszem azt nem tudom..............de valamikor lesz.

Oszt ha nem jó..............kegyetlen leszek.
ja ,180-nál ne is csodálkozz!

levegőszűrő sokat segít ill.gyertya csere