Ha hegyen-völgyön húzod neki, akkor a 7.5 nem túl sok. Nekem ritkán megy 6.5 alá, de nem ritka a 7 fölötti. Igazából a csuklód nagyban befolyásolja a fogyasztást. Ha sűrűn lassulsz, aztán erősen kigyorsítasz, akkor megy a benya. De azért a légszűrőt én is megnézném. A gyertyáknál ennyi km után nemigen lehet baj, az injektort meg vezérlőegység szabályozza.
Ha huzigálod neki, szerintem ez nem rendkívüli.. nekem is tud ennyit, meg még többet is enni a kilencszáz... Mondjuk akkor elég rendesen kihasználom a skálát a fordulatszámmérőn..
Németországban nem divat átverni az embert. Szervizkönyves, kereskedésben vettem. Mondjuk, ha mindig kihasználom a nyomatékát, lehet, h nem sok. Nem tom, más hogy motorozik.... Igazából, pénzben nem sajnálom rá a 7,5-et, mert legalább húzom neki, csak azért aggódom, nem azért fogyaszt-e többet,mert baja van. Ha ez normális, oda se neki.
Pedig nyomatékból motorozom. Igaz, kihasználom gyorsításoknál az erejét. Viszont többnyire motorfékkel fékezek. Igaz, a két városközött, ahol ingázom, elég kemény hegy van. Hát nem tudom...
állítólag,holnap országos kirakodóvásár van ott,én azt a helyet keresem,szóval egyik a gokartpálya,s a másik?,ill.hol találhatók,mármint a pálya és a lehetséges másik hely
ajánlani valód van,mármint nézelődős
Viszont tényleg csekkold a légszűrőt nem e koszos.
Igaz nálam nem segített...................csak a vezetési szokás drasztikus változtatása.
válaszért előre is
Még hogy hova a jó édes szűk nyavajába teszem azt nem tudom..............de valamikor lesz.
Oszt ha nem jó..............kegyetlen leszek.
levegőszűrő sokat segít ill.gyertya csere