Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Melyikre gondolsz? Az egyik a gokartpálya mellett..
180-at kibírta
Gyerekek,másodszor tankolom vissza a banditát, és 7,5 liter. Erre mondjatok valamit...
A Giviből is van erősebb.
tudja valaki,hogy Kecskeméten hol van a vásártér
Ha jó 650-et akar keressen meg.
Zöldi szervizelte, tőle volt bele minden cucc, normálisan volt használva stb.
BMW-t kell venni.. azon legalább a dobozok jók! 180-ig használhatóak gyári ajánlás szerint
Jaa,értem... Így már azért mindjárt más.. . Köszi!
Én is az alföldön lakom, de Én nem vok olyan sértődős.

De azé ne szójjá be!
Ezen akadsz fenn? És a belepakolható 5kg-on nem?
200-at +25 kg-al biztosan bír mert kipróbáltam, csak azért már nem vállalnak felelősséget!
Nem vicc, azt jelenti, hogy a gyár addig vállal felelősséget a termékért. Egyébként 200+ nál se lesz vele bajod.
Széles utat! Most szereltemfel a Banditára egy Givi E4700 top case-t. A használati útmutatóban azt írja, hogy max. 120km/h. Remélem, ez csak egy vicc... Vélemények?
Ricsi?
fazer után lett ismét Xx-em..Kormányt hamar cseréltem..azóta teljes az összhang
egy régi cimbora eladná ezt "1995-ös 11.000 km-et futott full gyári, full extrás Yamaha Virago 535" és venne egy 600-as, 650-es bandit, ha vki tud vmit, jelezzen...:-)
Róna fékbetét
1770Ft/pár , a puhább verziót kell kell kérni napi használatra tökéletes!
Fékbetét felújítás.Új kopóréteget ragasztanak a bevitt alapra.
Mi ez a Rónás kicsit bővebben?
Most nem Rónás van benn a hegyek miatt, hanem AP racsing standard, ami picit jobbam fog, de jön a Rónás is a dobozban tarcsiba!
Hát fussunk,Füssenbe!
K.István!
,
Én is kaptam egy tippet, aki kb 5-ért megcsinálja, de elvetettem, mert fel kellene vinni a kereket pestre, aztán meg értemenni. Ha meg mégsem ez a baja, akkor felesleges kiadás időhúzás. Aztán előbb- utóbb úgyis elfogy és cserés. Bordás is kissé, vállas is kissé, nem biztos, hogy érdemes rákölteni, és még külön köröket futni vele.
Ha nem tudom itthon meggyógyítani, akkor új tárcsa, és ezzel előrehozom a cserét.
A régiekkel meg bedobom a gumis ablakait.
(bedobnám, ha egyértelmű lenne, hogy ott b@szták el)
Nem volt rajta gumilap. Ha elnyomta, akkor miért nem mérhető órával?
Szia Erik! Te is a Rónás fékbetétel használod?
Akkor ha a túrán mész 3-ezer km-ert utol is érsz...
Viszont nekem még ezután van betervezve a nagy túra!
Ami az 1-es képen van gyakorlatilag lehetetlen mert ellendarabként fel van szerelve a gép falára egy vastag gumilap úgy ahogy azt a 2. képen rajzoltad....ha az nem volt rajta akkor megvan a hiba és Erik írta le, hogy hol is ment el a tárcsa, a hálós felfogatásnál.....tehát annak a gumisnak nem jó a gépe, így minden motor féktárcsáját elnyomja.....