Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amikor új volt a motorom, az első dolgom volt hogy letépjem róla azokat a kurva ronda gyári adat-matricákat. Még új állapotában is darabokban jött le róla, ha később ronda lesz és le akarod szedni, kínlódni fogsz vele. Fél naposan hajszárítóval melengettem, később ha az UV odasüti a jó isten se szedi le őket.
Maradok javíthatatlan 3 as imádó.
vegyel bkny csavarokat az uszohazba....
szoval krosszmotort, meg palyara 916ot.fagyizni meg honda rune....porsche hanggal ;)
Nekem a bandit. De melle meg vennek ezt azt. Et4es vespat,krosszmotorpalyara meg egy 916ot.
Zoli inkább a szobalány.... Na meg egy hengerel kevesebb motor.
Kinek a pap............kinek a szobalyány.
Nekem az a bizonyos A Motor az az R1200GS
Mer most 38 vagyok.Ez lesz az első vadi új gépes.Majd 2-3-5 év múlva.És nyugdíjasan is ezzel nyomom majd az ipart.Míg élek.

Ez lesz A motorom.
Kösz. Egyelőre szavam se lehet. Igaz,friss még a barátság...
szép motor
Miért az utolsó?
Íme...
Na jó az utolsó motorom egy 2011-es Speed triple lesz.

Az nekem a nirvána.
Nekem se kell a kezelhetetlen erő. Jól van így...
Nem biztos hogy sokáig élne.

Nem mindenki vágyik ennyi mojo-ra.

Lásd B-king.

Nameg már a bandit is zabálja a gumit.
Csak valami ütős blokk kellene bele 150-170 lóval,140Nm nyomatékkal,tapadós gumikkal........álom....
Az a Rocket,de az már sokkal nehezebb,és kevésbé motorozható. Nekem a Storm egy pöpec középút volt erő és motorozhatóság között.
De 100szónak is egy a vége, imádom a banditámat, és megmarad egy jó darabig,ha az utak istene is úgy akarja
És ott a 2,3-as.
A Triumphról jut eszembe: a Touratech napon mentem egy Triumph Thunderbird Storm-mal is.... Hát, gyerekek.... Még most is kiráz a hideg (pozitív értelemben), ha visszagondolok. Az a sor kettes, 1700-as blokk,na az élmény volt... Adatszerűen: 156 Nm 2800 fordulaton. Gyakorlatilag egy gőzmozdony...
Daty!

Nagyon régen emlegettük már ezta témát! SPRAY vagy OLAJ!
Komolyra fordítva a szót,te kb hány Km-ként olajozgatod a láncod?
Mig nem csekkolsz egy banánköztársaság éves költségvetését szervízre.