Arra nincs valakinek ötlete hogyan lehet hogy jóval kevesebbet mutat a km óra? kb 10-zel kevesebbet mint másik motoron. Minden gyári a gépen. Ma kétszer mértek be gyorshajtás miatt, és többet mutatott a radar mint km óra mindig.
ismerős a leírás,be is fizettem a tagdíjat a sógóroknál,2 tank benya ára volt ,és még alkudtam is,igaz mindent elismertem és folyamatosan elnézésüket kértem,három szabályt sértettem egyszerre ,majd pályamatrica és góóóó
Nekem oszt semmi baj nincs vele.Csak őőőőő izééééé...............ha olvastad a Ziring féle totalbike cikket most:
"Országúton motoroztam volna Olaszországig, amiről úgy gondoltam, ideális lesz kirándulási, kanyargási célnak. A helyzet az, hogy az ötödik osztrák falunál felfőtt az agyam: mindenhol útjavítás, harmincas táblák, lassú haladás, traktorok és 36 fok volt – azt hiszem, ezek elég okot adnak egy autópálya-matricára."
Na ez fedi a dolog központját.
De fene tudja...............lehet bazira papírkutya leszek és feldobom futóra a motort............vagy nem..............vagy sáror lesz...............vagy nem.
Vagy megyek................vagy nem.Szeretnék................függ 3-4 dologtól.
szólj mikor jársz erre,vagy majd szólok,hogy én mikor járok arra ,de annak az ötletnek se vagyok ellene,ha egy túra alkalmával,keresztezzük utunkat és futunk össza a nagyvilágban,talán majd egyszer
"Országúton motoroztam volna Olaszországig, amiről úgy gondoltam, ideális lesz kirándulási, kanyargási célnak. A helyzet az, hogy az ötödik osztrák falunál felfőtt az agyam: mindenhol útjavítás, harmincas táblák, lassú haladás, traktorok és 36 fok volt – azt hiszem, ezek elég okot adnak egy autópálya-matricára."
Na ez fedi a dolog központját.
De fene tudja...............lehet bazira papírkutya leszek és feldobom futóra a motort............vagy nem..............vagy sáror lesz...............vagy nem.
Vagy megyek................vagy nem.Szeretnék................függ 3-4 dologtól.
Apropó ..............glocneren lementél a gleccserhez?
nincs mit,használd egészséggel