Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogyan?
15-48?
gyári méret...én sem értem, eddig nem zavart, de ma beszivatott
gumik is ?,ha igen akkor jön valaki okosabb
A áttétel lett biztos módosítva...Tegyél fel egy navit az pontos, nézd meg menyit csal, utána ellenőrizd a fogszámot a fogaskerekeken.
Arra nincs valakinek ötlete hogyan lehet hogy jóval kevesebbet mutat a km óra? kb 10-zel kevesebbet mint másik motoron. Minden gyári a gépen. Ma kétszer mértek be gyorshajtás miatt, és többet mutatott a radar mint km óra mindig.
Én az idén ide készülök Schwaz, Ausztria!
ismerős a leírás,be is fizettem a tagdíjat a sógóroknál,2 tank benya ára volt ,és még alkudtam is,igaz mindent elismertem és folyamatosan elnézésüket kértem,három szabályt sértettem egyszerre ,majd pályamatrica és góóóó
Nekem oszt semmi baj nincs vele.Csak őőőőő izééééé...............ha olvastad a Ziring féle totalbike cikket most:

"Országúton motoroztam volna Olaszországig, amiről úgy gondoltam, ideális lesz kirándulási, kanyargási célnak. A helyzet az, hogy az ötödik osztrák falunál felfőtt az agyam: mindenhol útjavítás, harmincas táblák, lassú haladás, traktorok és 36 fok volt – azt hiszem, ezek elég okot adnak egy autópálya-matricára."

Na ez fedi a dolog központját.

De fene tudja...............lehet bazira papírkutya leszek és feldobom futóra a motort............vagy nem..............vagy sáror lesz...............vagy nem.
Vagy megyek................vagy nem.Szeretnék................függ 3-4 dologtól.
Hétvégén nyomtunk egy Malta-t és egy Nockhalmot. Murauba beköszöntem a Nevedben!
s az nem baj,hogy oda nem vezet pálya ,vagy már nemis tudom mi volt a problémád a multkór
Évis. Jövő honapra gondolkodom.De még kétséges.
oda jövő hónapba készülök!,majd akkor megmondom,most a Sella,Marmolada,Stelvio és társai voltak
Zsír
Hallani ja.................de igyekszem elkerülni mindenáron.

Apropó ..............glocneren lementél a gleccserhez?
meg különben is
gyalog túráról nemhallottál
Túrázni besörözve...............észné vattok.................
Ámen! Ez a beszéd! Kicsi a világ,fog az menni
szólj mikor jársz erre,vagy majd szólok,hogy én mikor járok arra ,de annak az ötletnek se vagyok ellene,ha egy túra alkalmával,keresztezzük utunkat és futunk össza a nagyvilágban,talán majd egyszer
Ideért. Ha összefutnák valahol,vendégem vagy egy pofa sörre.
cucc haza ért
na elküldtem,de még nem törlöm,hátha elvész az éterben,de azért jelezz,hogy átment gond nélkül
több részletben fog menni

nincs mit,használd egészséggel
szia! kuldjel egy mailt legyszives az enyemre,ott van az adatlapon, valaszban iron.