Azért 1,5 óránál többet ritkán szánok a motor takarítására,sosem lesz ennyire tiszta,mondjuk 2-300 km alatt kegyetlenül össze tudom dzsuvázni......................tisztítási időt inkább motorozásra fordítom,attól sokkal jobban érzem magam!
Mondjuk vicc nélkül, ha letörlöm a láncot egy sima ronggyal, a fogaskereket egy gázolajos ronggyal, és beolajozom a láncot, pont így néz ki, akár mennyire elkoszolódott!
És mindez 10 perc!
Ugyan... pedig biztosan rengeteget motorozik esőben, ám a dicső
olajkenési technika meggátolja a koszolódást .
Nekem az olajzó összecsapja picit, ez tény... de akkor se volt ilyen
tiszta, amikor 1 napot rászántam a pucolásra, ami 48 órát sem tartott
ki és pont olyan lett mint előtte volt .
Valószínű!
Ami meg hihetetlen,hogy pár ismerősöm,barátom kipróbálta aki motorozik és senki se vette észre,hogy nem úgy kanyarodik,viselkedik,vagy mittomén ahogy kell.Nem húzott nem rázott.Mondjuk annyi van,most,hogy ki lett cserélve alacsony sebességnél (max 50 km/h) elengedett kormánynál beráz a moci.Nem tudom mi lehet.Kormányvégsúlyom nincs,és gyanús,hogy gumicserénél nem centírozták ki az első kereket(a régi súlyok vannak rajta)
Na a leömlőm pont ilyen szépen csillogott 1 hétig, miután lesavaztam és felpolíroztam.
Csak neked még 2 kép a vasról,igaz csak 26ezer van a gépbe.
Nomeg, csak irigy vagyok, hogy ilyen tiszta is lehet egy motor.
Nekem se időm, se energiám (se értelmét nem látom), viszont szép.
És mindez 10 perc!
olajkenési technika meggátolja a koszolódást .
Nekem az olajzó összecsapja picit, ez tény... de akkor se volt ilyen
tiszta, amikor 1 napot rászántam a pucolásra, ami 48 órát sem tartott
ki és pont olyan lett mint előtte volt .
Ami meg hihetetlen,hogy pár ismerősöm,barátom kipróbálta aki motorozik és senki se vette észre,hogy nem úgy kanyarodik,viselkedik,vagy mittomén ahogy kell.Nem húzott nem rázott.Mondjuk annyi van,most,hogy ki lett cserélve alacsony sebességnél (max 50 km/h) elengedett kormánynál beráz a moci.Nem tudom mi lehet.Kormányvégsúlyom nincs,és gyanús,hogy gumicserénél nem centírozták ki az első kereket(a régi súlyok vannak rajta)
Már alakulok, ha minden jól megy, 7végén már fel is ülhetek a vasra!