15 litereket szoktam tankolni, ha már villog, megyek a kútra. Az "A" számlálót használom tankoláskor, a "B"-t lánctisztításkor. Tankoltam már 250km-re és 340 km-re is emlékeim szerint. Ez két szélsőség volt, döntő hányadban 300 km/15 litert tankolok.
Meglássuk.
Minden esetre sosem indulok úgy neki, hogy na akkor versenyezzünk.
Ha jön egy jó szakasz, úgy is megmutatja, kinek hol a helye.
Azt is el tudom fogadni, hogy vannak nálam gyorsabbak!
Jobbak nem, csak gyorsabbak, mert azt tartom, hogy jó motoros nincs, csak élő!
Hát...én erre nem mondok semmit!
Volt, akikről azt mondták qrva gyorsak.
Féltem elmenni velük a Tátrába, mert azt gondoltam, fel fogom tartani a csapatot.
Hát nem.
Egy kivételével mindenki engem tartott fel.
Az, brutálisan sok, ha belegondolok, hogy a 400-as kawám 3.9-et evett 110-en még ha 180-on enne ennyit meg is bocsátanám,
oké, hogy szar benzinmotor, őskövület karbik de 9 liter feletti fogyasztás egy 220 kilós szar szunyogtól utálom már, az 1200 kilós 1600 -as kocsim 4.6-4.8-at eszik ennyin
Erről jut eszembe,az 1250-esek mennyit zabálnak? Csak szerda óta van meg, de nem mértem még vissza... Mondjuk,megtehettem volna, mert belevertem már 380 km-t.
Karintiában esetleg Szlovéniában jól bejáratott szállást amit csak és kizárólag a jóbarátaidnak ajánlanál! Na ilyet tud valaki?
A gugli a barátom azt már néztem!
Sziasztok
meg tudja nekem mondani valaki, akinek 2000 -nél fiatalabb modell frissítés előtti 600-as banditja van, hogy 110-es utazónál mennyit kellene fogyasztania átlagosan, és mi a legdurvább fogyasztás amit sikerült kihozni belőle.
Az enyém 7.7-9 litereket eszik 100-120 -as utazónál, pedig mióta megvettem 2-szer 2 és fél hetet töltött szervizben, szét lettek szedve a karbik, 2 membránt most cseréltek pénteken, karbitömités cserélve volt, szelephézagok ellenőrizve...ötletem sincs már mi baja lehet, de szerintem a szerelőknek sem lesz holnap mikor elújságolom, hogy most bár megy rendesen, de ennyi erővel tankkal is járhatnék, most éppen 15 litert evett meg 158 km alatt
Rossz embert piszkálsz, nem én szoktam kérkedni azzal, hogy milyen qrva gyors vagyok.
Minden esetre sosem indulok úgy neki, hogy na akkor versenyezzünk.
Ha jön egy jó szakasz, úgy is megmutatja, kinek hol a helye.
Azt is el tudom fogadni, hogy vannak nálam gyorsabbak!
Jobbak nem, csak gyorsabbak, mert azt tartom, hogy jó motoros nincs, csak élő!
Mondom..................elmész............meglátod.
De lehet, hogy nem.
Volt, akikről azt mondták qrva gyorsak.
Féltem elmenni velük a Tátrába, mert azt gondoltam, fel fogom tartani a csapatot.
Hát nem.
Egy kivételével mindenki engem tartott fel.
oké, hogy szar benzinmotor, őskövület karbik de 9 liter feletti fogyasztás egy 220 kilós szar szunyogtól utálom már, az 1200 kilós 1600 -as kocsim 4.6-4.8-at eszik ennyin
A gugli a barátom azt már néztem!
meg tudja nekem mondani valaki, akinek 2000 -nél fiatalabb modell frissítés előtti 600-as banditja van, hogy 110-es utazónál mennyit kellene fogyasztania átlagosan, és mi a legdurvább fogyasztás amit sikerült kihozni belőle.
Az enyém 7.7-9 litereket eszik 100-120 -as utazónál, pedig mióta megvettem 2-szer 2 és fél hetet töltött szervizben, szét lettek szedve a karbik, 2 membránt most cseréltek pénteken, karbitömités cserélve volt, szelephézagok ellenőrizve...ötletem sincs már mi baja lehet, de szerintem a szerelőknek sem lesz holnap mikor elújságolom, hogy most bár megy rendesen, de ennyi erővel tankkal is járhatnék, most éppen 15 litert evett meg 158 km alatt
ritka manapság az ilyen hozzáállás!
De tény hogy ő azt mondja gyors..................és láttam hogy gyors.
Ha mást látok hogy gyors akkor neki is elhiszem.
Én viszont ha őt látom kurvalassúnak mondanám magam.
Na ezt most gyorsan adtam össze és nagyon lassan jön le hogy sefüle se farka.