Kutyaharapást szőrével! Ha defektet kapsz és szépen látható hol a lyuk, bele kell hajtani egy facsavart, felfújni és szépen hazamenni vele. Otthon meg a gumis majd megfabrikálja.
Én pedig fél kézzel nyomom ki a palacsintából a lekvárt! Kocsmai verekedésből pedig jó vagyok, állammal hárítok ütéseket, gyomrommal rúgásokat és utána fél óráig tetetem az ájulást! Ha megijesztenek, gyorsabban futok, mint ahány felé! Villámot már fényképeztek, ütésemet még soha!
Ha a motormatricak.hu oldalról rendelsz George-tól, tőle úgy kapod, hogy nem tekercsben hanem vágott ívben van. Kis kézügyesség kell csak hozzá. Viszont olyan rohadt módon ragad, hogy nem szabad kisérletezni a visszaszedéssel.
Ha visszaolvasol, és értelemezed, nem én hoztam szóba, ki milyen qrva gyors.
És leírom most is bátran.
Nem szégyellem, hogy vannak tőlem gyorsabbak, csak irritál, ha valaki hangoztat valamit, holott nem is pont úgy van.
Mint ahogy a haverjaimnál írtam!
Hát nem tudom, lehet szerelőket kéne váltanom ott már 2 szerelte, de még mindig nem jó, a vicc, hogy mikor a 2-es henger karbijának membránja lyukas volt, is ennyit evett sőt talán még kevesebbet
De nagyon imádom ezt a motort, közbe eszembe jutott, hogy nem pénteken hanem tegnap reggel hoztam haza ujra, hát holnap megy is vissza, kiváncsi vagyok ujabb 2 és fél hét után mi bajt hoznak elő megint
203-at nem.