Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok ! Úgy néz ki sajnos ideglenesen kivonódok a forgalomból
amúgy se hosszú pálya futásom
Mindenki meguszta horzsolással csak lelkileg sérült a ember meg a motor
Hali. Nekem is ez volt a bajom. Vettem rá sport dobot azóta jobban "észre" vesznek sőt még néha utat is adnak.
messze nem erről van szó, de mindegy :-)
Te még a játszótérre is motorral mész ?
Ma kész lett félig meddig a motor.Kormány lecserélve, kilométerórában van új üveg a konzolja meg ki lett egyengetve.Láncfeszesség beállítva,index megjavítva.
A kilómáterspirál elszakadva
Zöldi.
Ment mail.
Akkor jó.Had zörögjön!De azért még reménykedem az olajban bár nem tudtam ma lecserélni:(
Jönni kellet haza gyereket fürdetni.Az első két gumisból az egyik megcsinálta volna csak nem tudta volna centírozni,a harmadikhoz zárás előtt 20 percel értem oda a negyediknél megcsinálták ugyan másfél óra alatt
Ja marad is benne, szépen mutat a kék motoron.
Majd megnézem hátulra is ilyen jutott-e bele...
Szerdán irány a Tátra egy kis túrára!
Szélsőséges igénybevételnél jól jöhet!
Na közben kinyomoztam a kék fékolajat:
ATE Super Racing Blue DOT4
Kicsit túlzás a Banditba...
Élvezetes motorozás hangulat+helyzetfüggő,van,hogy muszály nyelezni,az meg kéri a rövid féktávokat.......
5.2 lesz belőle
Mi történik az 5.1-sel forrás után?
Ellenben ha a dot 4-es megrottyan és visszahűl még haza tudsz jönni vele. Az 5.1-esre ez nem mondható el. Igaz magasabb a forráspontja.
Az a kicsit keményebb használat verseny tempót jelent. Az élvezetes motorozáshoz nekem nincs szükségem erre.
Daty nem is az évjáratot kérdeztem, hanem az idomozást.
Régen mondtam hogy nem arra való.
Ha én azt tudnám,kb szeptemberben lesz időm legközelebb motorozni....
Namajd jövőre.
Engem mikor látogattok meg?
Nekem nem azon van!
Igen,Vanyek holnap jön............überbrutál,meseszép,pazarul aszfaltozott helyeken jártunk....
Csúszik az,legalábbis a 600 cbr-en táncolt mint a kacsa segge!
Pontosan, ahogy mondod!
Hazaértetek?