Köszönöm a együttérzést mindenkinek
Eger irányából tartottuk Lillafüred felé a szerpentines szakaszon gondolom mindenki ismeri
És a vége felé jártunk már , amikor szembejött a srác velünk és valamit elnézet húzott egy satu első féket élvágódót, és ki ütötte a motort alólunk .Szerencsénk volt hogy nem lett nagyobb baj sógorom kórházba van de ö se vészes .
Átreppent a fejem felet a kis supermen
Rendőr mentő a szokásos ilyenkor . Rendes volt a srác aki csinálta bocsánatotokért , elismert mindent , szerzet futott ö költségén haza hozott minket . Ez van sajna baleset megúsztuk összerakom veszek másikat megyek tovább csak kár hogy ebbe a idény már nem fogok hajtani túrába
Na látod, ennek én sosem voltam híve...nyelezni, aztán nyomni a féket, mint süket a csengőt...
Fogyasztás nő, fékbetétek kopnak...
Ennek szerintem nem sok értelme van.
De ez csak az én véleményem.
Amelyik meg nem lát mert telefonál,beszélget,vagy csak szarik rá az meghallani csak akkor fog mikor elmentél mellett.................akkor meg halálrarémül felbassza az agyát és egy másik motoroson tölti ki a haragját.
Memá a szemét a frászt hozta rám a köcsögje a hangos dobbal.
Én nem szeretnék vitázni. Sok mindenben igazad van de én csak a tapasztalatomat írtam le. Tudom milyen amikor egy zajos csővel elmegy egy alvó gyerek mellett a motor és a vezetője nem foglalkozik vele. Országúton és kisebb városban utat engedtek nekem vagy csak normális sofőrökkel találkoztam.
Isten éltessen az újjászületés napodon. Mínusz egy őrangyal.
A lényeg az hogy sérülés nélkül megúsztátok. A helyedbe azért bemennék az SZTK- ba megröntgeneztetni a fejem nehogy v.mi baj legyen.
Ez meg hogy sikerült? Hogy akadtatok össze a speedes kollégával? Egyébként tényleg szerencsésen megúsztátok,a motoron meg ahogy elnézem lesz mit kalapálni,az eleje kuka!
Szia Karcsi..
Hát ez hogyan sikerült? Valóban rövid az utcai motoros pályafutásod.... Tényleg nagy szerencse kellett,hogy "csak" lelki sérüléssel megússzátok...
Egyébként szarni rá,fő hogy nem lett bajotok..Majd megszögelitek a banditát...
Amikor közös ismerősünk elkezdett pályaoktatásra járni aszonta, hogy az első amit tanítottak a hátsó fék használata volt mivel Ő is elhitte amit a menők mondtak erről és nem használta..... ....
Ezzel vitatkoznék....mostanában minden ablakom le van húzva a kamionban(rossz a klíma) és bizony így is jó ha akkor meghallom az erősen zajos sportdobokat is ha mellém érnek....még dugóban állva sem lehet 2 autónál messzebbről hallani, csak arra jó, hogy beszarassa a gyereket a hátsó ülésen amikor mellé érve kövér gázt ad....na meg, hogy a tulajnak mert elnyomja a blokkból jövő zörgéseket
Még az a szerencse, hogy nem lett komolyabb bajotok... Lehetne tudni, hogy mi történt mert a képeket nézve elég érdekesen állt meg a bandit fejel lefelé.
Eger irányából tartottuk Lillafüred felé a szerpentines szakaszon gondolom mindenki ismeri
És a vége felé jártunk már , amikor szembejött a srác velünk és valamit elnézet húzott egy satu első féket élvágódót, és ki ütötte a motort alólunk .Szerencsénk volt hogy nem lett nagyobb baj sógorom kórházba van de ö se vészes .
Átreppent a fejem felet a kis supermen
Rendőr mentő a szokásos ilyenkor . Rendes volt a srác aki csinálta bocsánatotokért , elismert mindent , szerzet futott ö költségén haza hozott minket . Ez van sajna baleset megúsztuk összerakom veszek másikat megyek tovább csak kár hogy ebbe a idény már nem fogok hajtani túrába
Fogyasztás nő, fékbetétek kopnak...
Ennek szerintem nem sok értelme van.
De ez csak az én véleményem.
Amelyik meg nem lát mert telefonál,beszélget,vagy csak szarik rá az meghallani csak akkor fog mikor elmentél mellett.................akkor meg halálrarémül felbassza az agyát és egy másik motoroson tölti ki a haragját.
Memá a szemét a frászt hozta rám a köcsögje a hangos dobbal.
A lényeg az hogy sérülés nélkül megúsztátok. A helyedbe azért bemennék az SZTK- ba megröntgeneztetni a fejem nehogy v.mi baj legyen.
Lesz ebből még motor, szorgalmasan ebayezzél...
Ez meg hogy sikerült? Hogy akadtatok össze a speedes kollégával? Egyébként tényleg szerencsésen megúsztátok,a motoron meg ahogy elnézem lesz mit kalapálni,az eleje kuka!
Hát ez hogyan sikerült? Valóban rövid az utcai motoros pályafutásod.... Tényleg nagy szerencse kellett,hogy "csak" lelki sérüléssel megússzátok...
Egyébként szarni rá,fő hogy nem lett bajotok..Majd megszögelitek a banditát...
Melyik volt az a Yamahás?
Én meg most faszán belőttem hogy tudjam taposni...................
Hogy sikerült?
Azé jobbulást.
Úgy vettem észre,hogy a nyikorgó hátsó fékemre előbb reagálnak,de ez is csak az araszoló autók között ér valamit.