Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gavia pass
Nekem nem túl sürgős, ki tudom várni míg Marci gondolkodik
Elsőbbségi postával. Holnap estig szóljál ;)
1200es bandit k5 tanksapkája illetve a csavarok mivel kompatibilisek?
p: tl gsxr sv?
mikor adod fel? hétfőn szólok, h jöhet-e...?
gyari susogom van. bent van egy emelt fenyu izzo, nappal refi, ha villognak leveszem, de egy kezemen megszamolom,hanyan villantottak az elmult tiz evben. viszont szerintem itt bpn az autosok egyre elozekenyebbek, maguktol lehuzodnak,sorban elengednek stb
14e, rendes,eredeti. kedden tudom kuldeni Mikieve.l
A másik fele meg direkt rádhúz...

Nekem a sima egyszerű reflektor vált be a legjobban.
Beállok a balos tükre mögé, az szúrja a szemét, és inkább elenged.
Így a saját irigységük miatt, saját magukat túráztatják fel...

Városon kívül meg legfeljebb nyélgázon közlekedő sportmotort hallani.
Azt is csak akkor, ha nem szól a zene a kocsiban...
Szerintem ha nem vagy "hallhatatlan" akkor az autósok fele vagy inkább többsége a lehetőségeihez képest próbál utat adni nekünk.De ehhez kell egy jó kipuff ami nem olyan halk mint az enyém
http://www.sportmotor.hu/motor...

ezt a helyet tudjuk merre volt?
Nem kell Michelin gumma Aki a macadamot képes volt legyártani az egyéb disznóságra is képes
rendes, eredeti NGK kell....várni tudok, ha csak az miatt olcsóbb...mennyi, (elfelejtettem)?
Fityo, szerintem az azért túlzás, hogy azt várjuk, hogy az autósok félrehúzódjanak. Én személy szerint nagyon beérném azzal is, ha nem lennék számukra láthatatlan.
Tegnap itt maradt nálam bizományban két pár első fékbetét K1-K5 nagybandithoz. Fogalmam nincs milyen márka, teljesen új, 5e/ két pár áron viheti, aki szeretne kísérletezni.
Olcsót 3 nap, drágát azonnal.
Neked is Pr2 kéne :D
Az utolsókból lesznek az elsők.
De micsoda 7e km után!
Ha motorral mész nem tudsz magad elől félreállni..................de hajrá.Max a sorban hátul fogsz menni.
Én csak magamból indulok ki.Ha kocsival megyek és meghallom vagy meglátom,hogy motoros jön mögöttem mindig félrehúzódok amennyire tudok.
Ne becsüljük le a 2 sör értékét. Nekem minden sör sokat jelent... Különösen jó társaságban fogyasztva...
Hát megesküdni nem tuok rá, de viszonylag komoly összegben azért fogadnék. Mondjuk két sörben
Yoss én is úgy tudom,hogy a hátsó felük egyforma, csak fosok,hogy megveszem, oszt' beszopom...
Szerintem jó lesz az. A váz hátsó része ugyanaz.
Légy erős..............ha hangosabb leszel akkor se hallják majd...........ha meg véletlen igen akkoris szarnak rá.

Inkább te figyelj.............jobban jársz.