Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...
K.István!

Figyelj cimbora! Nem kezdek veled itt vitázni,mert nem látom értelmét!
Azért itt egy cikk! Olvasgasd!
Mire irigykednék ééén? Van saját gépen...gépeim...
Amúgy meg te" pózolsz" a képeken, mint valami bucsus "jármüvön".
Azt mondom, hogy veled ellentétben az öreg nem mutogatja netes portálokon a gépét... mi több nem pózol vele, hanem kimotorozza. Te a barátja vagy együt örülhetsz vele, de kérkedni más motorjával...föleg ha az amúgy erösen a luxus kategóriát surolja...

Èn magamról tudom hogy nem szoktam a nyálam ilyen újdonságokoan csorgatni...
Én egyszet találkoztam az öreggel, 2 éve Csátalján.
Beszédbe nem elegyedtünk, de érdekelne, hogy még teljesen jól motorozik?Simán megüli ezt a gépállatot? Reflexek, látás, minden ok?
Én örülök, ha egyáltalán megélem ezt a kort...
K.István!
"Motoros társunk idegen tollakkal ékeskedett most, ezért nézöpont változás...szokott ez így lenni."
Tudod combora,nekem az öreg régi jó barátom! És én ellentétben veled nem irigykedem,hanem együtt örülök az öreggel az új motorjának! Lehet,hogy neked ez furcsa és idegen érzés,de ez így van! Kettőnk között ez a különbség!
Az,hogy ide feltettem a képeket,kizárólag azért történt,hogy itt mindenki lássa,milyen az új Panigale!
Te ezt nevezed idegen tollal ékeskedésnek?
Hagggggyá mán lógva....
YOSS!

Nézd meg az első gumit,a pályán az a mérvadóbb! A képek között megtalálod!
piti 1!

Ez már a Termignoni rendszer,ami durván 10LE-t dob rá teljesítményben!
Lehet, hogy telefonos segítség kéne a felállításához.
Kezdek telhetetlen lenni, eddig a 650-esen filóztam...
Őőőő mivel bandité ahogy látom ritka mint a banditváltó............ Valamivel felkéne vidítani szegényt.
Eldől az a hegyomlás alatta maradsz.
Tranzakció megtörtént, vegyél valamit gyorsan :D
K3 nál hatványozottan.
Ez most hogy kapcsolódik?
Ezt ne terjeszd, mert pont hogy abból öröklödött...gixerböl bontott váltó is kéreghibás volt. Csak azért keresük azt, mert több van belöle a szemétdombon...
A Sanyi elvette az 1200-estől a kedvem.
Ha van hozzá tarcsiban gsxr 1100-as váltó egy örökélet meg 2 nap.
Állítólag típushiba. Az én 1250-esem is szól 4.-ben, pedig nem ütöm-vágom.
Sziasztok!

Az 1200-es váltóhibája csak adott évjáratokra vagy mindegyikre jellemző?
Én nagyon örülök hogy személyesen megismerhettem Matyi bácsit. Szenzációs ember, dől belőle a szó. Nagyon érti a dolgát ami a motor körül felmerül. Abszolút normális, talajon járó ember, minden motorosnak nagyon örül. Kevés olyan ember van, aki hetven évesen úgy gondolja, hogy megtanul zongorázni. Vesz egyet és mindenféle zenei ismeret, kotta ismeret nélkül olyan szinten megtanul, hogy akár bárzongoristának is elmehetne. Láttam a tévében, hallottam milyen borzalmasan lehangolódott 15 év alatt. Rászerveztünk egy túrát, felhangoltam neki. Kellemest a hasznossal. Élmény volt a társasága! Örüljünk neki addig, ameddig velünk van.
Amelyik fék friss dot4-el nem jó az friss dot5.1-el is ugyan olyan szar marad.
Ha forszírozott stílusban pályázol vele akkor megfontolandó az 5.1. Egyébként pénzkidobás + hamarabb megeszi a fékrendszer gumi alkatrészeit.
Talán csak az fúrcsa, hogy az öreg elvolt magában, meg a baráti társaságban ami körülötte kialakult, de nem biztos, hogy azon kivül hogy velük megosztja motorjai csillogását, szét akarná kürtölni ország világ elött. Hiszen eddig sem posztolt itt, és szerintem ez után sem fog. Ha ebböl a szempontból nézed akkor más a megvilágítás. Ugyanis gyüjtöget, megveszi, élvezi...de nem kérkedik vele...
Mert sajnos ez manapság ami kivált a honfitársakból némi irigységet, ha valakinek több van és még kérkedik is vele...és ha még rávalót lopta is, na akkor minden rendben!

Motoros társunk idegen tollakkal ékeskedett most, ezért nézöpont változás...szokott ez így lenni.
Megjött, nagyon köszi,jól néz ki,jövő héten teszt.
Azt a széles majré csíkot miér' hagytad rajta?
Oké rendben, én nem sajnálom senkitől, aki nem lopja. Csak fura volt, hogy olyan kisnyugdíjasnak tűnt számomra eddig, aztán 10 millás bringák parkolnak a garázsban :) Nincs ezzel baj, csak érdekelt :)
Köszönöm.Annyi pénzt még megérne,ha biztosan tudnám,hogy sokat javul a fékhatás.Olcsóbb mint egy szett fékbetét ezért kipróbálom.Bár a gyári ajánlás DOT 4 de a remény hal meg utoljára!