Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És el is fér?
Sziasztok a segitségeteket kérném, ha valakinek lenne egy eladó suzuki gsx f600 generátor fedele kérem jelezze vagy bár hogyan ebben segiteni tud. előre is köszönöm.
Ja, az lesz! Kösz!
Akkor csak kérdezz rá!
Itt egy kép a tesztből. Lehet,hogy csak beképzelem, de én az FA felirat alatt (a két csavar alatt) is rögzítőfület látok... Hallucinálnék? És a tesztben azt írja: szériában számos (!?) lehetőség kínálkozik a csomagok leszíjazására...
Akkor mindenképpen kérdezz rá!
Erik, az viszont széria. Lehet, hogy sose használnám, de idegesítő...
Piti jól van, a frászt hoztad rám...
Igazad van feláras, Én is utána néztem közben, 18000 Ft!
Lehet, hogy a csomagrögzítő pöcök is?
Tudomásom szerint semmi gond nincs vele, csak pont a válság közepén dobták piacra, 4-500.000 Ft.-al drágábban mint az 1250-es banditot, ezért nem túl sokat adtak el belőle.
Nem mindegyiken van. A 2010-es modell tesztjében olvastam, hogy feláras a matricázás. Ez nem is annyira izgat, mert jobban tetszik "natúrban"
A GSX-f feliratok!

Én így kaptam!
Eladó a keróm!
Egy springer villás minimal cruiser
Érdeklődni itt!
Erik nem zsír új! 2010-es, 7700 km-rel. Milyen matricák?
Ez zsír új moci?
Hol vannak a matricák az idomról?
Menj vissza kérdezz rá, sztem lelopták, mert a csavarok színe sem stimmel! Ha nem megy a reklamáció, akkor Neked adom az enyémet a hozzá tartozó hosszabb csavarokkal!
Erik igen, ezt láttam én is a teszteken. Az enyémen csak sima csavarok vannak. Igy néz ki:
Ezen a képen jól látszik!
Erik eskü nincs, vagy csak nagyon balfasz vagyok. Van két csavar a kapaszkodón, oszt kalap-kabát.
István olyan tatyószettem van, csak ahhoz is kéne valami jó kis tartószett. Nálam nem csak kezdeti a lelkesedés. Az előző mocimmal, egy berúgókaros, '89-es xt 600-zal lementem az Adriára Bosznián keresztül, és németbe is kijöttem vele Horváto.-on, Szlovénián és Ausztrián átvágva. Pedig az nem egy "túrakirály".
A hátsó kapaszkodó két oldalán van egy-egy orsó alakú pöcök, na az az!
Szeintem ha már itt vagy németbe, kocogj be egy Louis shop-ba és inkább vegyél puha oldaltagyókat, meg hengertáskát ca 60euro akciózva. Meg ha sok a cucc max egy taktáska. Mi íyg járjuk az alpok hágóit a haverokkal már évek óta. Ès ha megdöl a gép , még akkor sem fog rommátörni a tatyó, gyakorlatilag ütésvedelmül is szolgál...
Sokan veszik meg a drága szettet, aztán tálán soha nem használják, mert útra sem kellnek vele, csak hát nagy a kezdeti lelkesedés...
http://www.motorostura.hu/buil...elsö kep
István kösz az infót. Kockázat azért akad, mert elég drágák a doboz- szettek.