Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most őszinte vagyok...................les...m hogy milyen a hátsó kerék.3-4 havonta ha van kedvem petros ronggyal áttörlöm,lecsapatom a gépet valami samponnal,leszárítom oszt kalap-kabát.

Talán szezononként ha 3x lekapom a kislánckerék deklijét és letörlöm a lánccal együtt petros ronggyal.

A bűrkabát is ha 3x van évente tisztogatva.

A plexin kívül sokmindent nem mosogatok rendszeresen csak ha kedvem van.
Olajzó bocs ,tényleg szép.
Akkor tegyél 2 csavart a csap alá ,az egyik legyen olajos a másik jó fajta sprays és folyasd rájuk a vizet,nézd meg mennyi idó alatt lesznek tiszták ,jó sok pénzedbe fog kerülni mire a láncspray lemosódik.Na,de én már többet ehhez nem szólok unalmas és fárasztó,már ezt is megbántam.
Üdv minden BANDITÁSNAK!Én nem rég vettem a BANDITÁT.Két hónapja.
Egy HONDA SHADOWT váltott.És mit ne mondjak jó választásnak tűnt.
Nem csalódtam benne.
Előtte is volt túra motorom de ez mindent visz.Hang küllem nagyon jó.
BÓDIS dob 2004-es kiadás. Mi kell még?
Én nyomom esőben is... az elmúlt hetek összes monszunját kifogtam.
Nekem nincs ilyen "jobban lemosódik az olaj" tapasztalatom.

A láncspré is ugyan úgy lemosódott, csak azt utána spaklival meg
benzinnel vakargathattam mindenhonnan. Mert ha azzal valaki egy
esős héten gondosan végig akarja "kenni" a láncot, akkor a hét
végére bizony mennyiségi anyag csapódik ki mindenhol....

Én főleg ezt utáltam, ezért váltottam az olajra.
Így némileg kényelmesebb tisztán tartani.
Én 2 hete mentem a Mátrába, 2 sport motoros megelőzött egy egyenesben, úgy hogy pont 5-6 kanyar volt egymás után és nem voltak egyenesek, én utassal voltam, pólóba, és csak sétamotorkázni mentem, a lényeg hogy megyek utánuk a kanyarokba, nekik már a térdkoptató majdnem lent volt én meg csak lazán, és összesen 20 métert nem vertek rám szerintem, utána egyenes és elhúztak a fenébe, csak röhögtem magamban
Az igazság az, hogy esőben nem motorozok, ha meg elkap, nem ázik szét.
Szakadó esőben az olaj sokkal hamarabb lejön,próbáld ki rázóteszten...az olajzás akkor jó,ha tartályos és folyamatos,esőben többet kell kapnia.
Igen,sokan jönnek ide,aztán meg elesnek.... 7végén nem is megyek fel.Itteniek min 10 éve nem estek....
Jól mondod!
Szakadó esőben maxxy 5 km!
Tuti jobb lesz az olajjal!
Írtam párszor, de leírom még egyszer!
Közvetlenül a csapokra tudod nyomni, azért is lesz halkabb!
Mátra...............pfff.................sok ott a sportmotoros rossi................kár hogy én kifogtam kettőt a "minden kanyarban szinte megállóra fékezős" verzióból.
Maxxy!

Az nem baj, hogy nem az számít igazán, hogy kifényesedett e a görgő, hanem az hogy a csapoknál van e kenőanyag?
Én most ágyban fekszem és mégse ér le a fa.....,mármint a lábtartó
Nem hogy nem rosszabb az olajozás, hanem jobb mint a spray!
Mint írtam, közvetlenül a csapokra tudom nyomni, amit spray-vel sosem tudsz megcsinálni, vagy annyit kell rá fújni, hogy folyni fog le róla!
Az lehet,hogy olcsóbb,de ha ezek nincsenek megcsinálva nem tud annyira dönteni,tehát kisebb a kanyartempó,de ez csak ringen lényeges..meg a Mátrában
Megjegyezném hogy az enyém nem sportmotor de a tankon fekve sem ért le a lábtartó.
Mondjuk olcsóbb is egy pár lábtartó mint az említett okosságok.
Hát igen,a sportmotor csak sportmotor
Ugyan... ez egy öreg motor 81.000km-rel a háta mögött.
Nem fogom "pályásítani", teljesen jó ez így, csak realizálódott bennem
(ismételten), hogy ez nem sportmotor.

Viszont művészet vele elesni, még ezekkel a használt PR1-ekkel is
teljesen stabil volt.
Minden előfeszítést fullra,kiput lecserélni,középsztendert ledobni és lelógni-kiülni mint az állat.Nekem elöl hátul keményebb rugók vannak,ha hátsót fullra feltekerem rendesen kiemeli a seggét,mondjuk xar útón ráz is..
Hopp.. ezt egy másik fórumba akartam, de végülis itt is van helye...
Túl vagyok az első kakucsozáson a Bandittal.

Tudtam, hogy hamar leér, de arra nem gondoltam, hogy a 3. kanyarban már karcolni fog a lábtartó...
Majd később miután kezdtem megijedni, hogy elfogy a lábtartó és a csizma, akkor jobbra
már leért a dob is... ezek után tudomásul vettem, hogy a GéjeSiXeRek
után nem sokáig lehet tartani a tempót (épp motorral).
Akkor nekem is busz plekóm lesz ,legalább az élősködők kímélni fognak mielött valaki javasolná a bolha nyakörvet... ,nem a bolhára gondolok.