Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örülök, hogy segíthettem!
Látod, mondtam, hogy a 650-esé a nyerő!
Daty ezeket a csavarokat most látom előszőr !
Így már értem miért nem jön össze. Köszi neked és Kazam-nak is nameg Zöldi bátyónak már folyamatban vannak a csavarok.
Én is beljebb raktam a "kar egységet" ahogy írod, de nekem kellettek a hosszabb csavarok!
Akkor sok szerencsét, és széles utat neked!
Semmi gond, az a lényeg, hogy rájöttünk, miért is nem klappol a dolog!
A Kazam hozzászólása után már világos a dolog!
Aha, így már értem.
Szóval kinézetre ugyan olyanok, csak mások a fittingek!
Így már világos, hogy miért nem tudja a kolléga felfogatni problémák nélkül!
Ezek szerint rutinosabb voltam.

Én csak a két műanyagot vettem meg. Nekem a kar"egyég" kb 1,5cmm-el beljebb van rakva így sokkal vékonyabb közdarab kellett és elég hosszú így a kormányvégsúly csavarja.
Szerintem mást nembaszott el,mert csak ilyen max 2km-t mentem úgy és már lazitottam is.. most készülök vele ugyis szerelőhöz,még vár rá gyertya csere,karburátorokat sem ártana beállitani normálisan..meg uj menetet kell vágni az olajkarterba,mert valami ökör megszakította ... szóval lesz még rajta mit csinálni
Világos minden, emlékszem a pakkra, ezek a hosszú csavarok illetve a végsúlyhoz tartozó alátétek nem voltak benne.
Ahogy Kazam, én is alkatrészként rendeltem, viszont egy valag csavar jött vele, csak ahogy nézem, nem jók
Szia Norbi! Csomag ma feladva...Irányítószám az Abasár? Remélem holnapra megkapod...Üdv.
Nekem van egy beszállítóm aki a gyári suzuki cuccokkal ellát. Vele néztük, a robbantott ábrás katalógban, hogy a 650 megjelenése óta ugyanaz az 1000 kézvédője is. Enniy. A sparén vylóban nincs.
A magában lánccserét nem javasolnám, a kopott fogak hamar tönkreteszik az új láncot. 30e-ből kijön egy teljes szett, nem olyan vészes szerintem.(a benzinhez képest )
http://kewwibike.blogspot.hu/2...

Ezt találtam most.

Nem web áruházban vettem. A szervízben az általuk használt listából kereste ki a szervízvezető.
Tehát nem kiegészítőkén hanem alkatrészként vettem meg. Úgy mint pl egy fúvókát.
Az pont sehová!
Az nekem is megmaradt, lényegében egy kis gumi harang, amit a DL 650 kuplung bowdenjére kellene ráhúzni!
Kazam!

Én értelek!
De légyszi, világosíts fel, hogy ezen az oldalon, hol látsz te DL 1000-hez kézvédőt:

http://www.suzuki.hu/pages/dis...

Mert a DL 650-es kiegészítők között találtam, de itt nem!

Persze az is lehet, hogy én vagyok vak!
A képen a "tölcsér" hova kell?
Azt hiszem értem az egymás mellett elbeszélés okát.
Daty Te a 650-es kiegészítőről beszélsz. Zöldivel mi (szerintem) a szervíz katalógus szerinti DL 1000-s kézvédőről. A fényképeid alapján más szerelék kell a DL100-shez.
Ezek a képen mindent meg tudsz nézni, ami kell a kézvédő felszereléséhez, ilyen tartozék csomagot neked is kellett hozzá kapnod!
Jól mondja Zöldi!
A lánc tuti kuka.
Azért forrósodott fel, mert nagyon megfeszítetted.
Imádkozz, hogy csak ennyi legyen, hogy felforrósodott, és mást nem baxott el!
A fogaskerekeket illik cserélni lánc cserekor, de ha nem annyira cápafogas, akkor van aki csak láncot cserél.
Igen, van közdarab, de az benne van az egység csomagban!
Az enyém is így csatlakozik, de én az alsó, és felső csatlakozást - mivel egy tengelyen vannak - egynek vettem.
Igen, csatlakozik a kormány végsúly elé!
Persze, két pontos rögzítésű az enyém is.
Egyszer a karok forgáspontjánál, másodszor a kormány végsúly előtt.
Zöldi!

Tudom, hogy te üzletben, alkatrészekben sokkal jobban otthon vagy, mint én, de ha megnézed a Spare Suzuki oldalát, te is láthatod, hogy 1.000-es DL kiegészítők között NINCS IS KÉZVÉDŐ!
Ezért furcsa, illetve nem értem miért írod az ezres kézvédőt!
Vagy csak én nem látom?
Ha már ekkora hangja van hogy te is gyanakszol....................tuti kuka mindkét lánckerék.