Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valami gond van az FA-val, hogy nem nagyon szaladgál?
Ha eltérö a lenne a felfogatási pont akkor a kiegészítöket gyártó feltehetöene a különbözö évjáratokhoz különbözö kóddal ajánlja, kategorizálná a tartókat, ha használtan keresgélsz akkor kicsit nehezebb...de szerintem a hátsó traktus kialakításába nem szól bele az elsó idomozás, ez igen ellent mondana a tömeggyártás szabályainak...Ìgy nem hiszem hogy túl nagy lenne a kockázat.
A kérdéseidre nem tom a választ, de 1250 FA nem sok szaladgál. Itt a fórumon is úgy tudom csak neked van. Bár szerintem a hátulja ugyan az mint az 1250-es banditnak. Majd Ők megmondják.
Köszi! Eddig nagyon tetszik! Nem tudod esetleg a választ a kérdéseimre?
Egy kicsit azért irigy vagyok a lovadra.
De gratulálok hozzá. Sok szép élményt, széles utat és gumifákat kívánok.
Urak és hölgyek, még egy kérdés: az 1250-esekre egyforma doboztartók mennek? Ugyanaz az illesztési pontok elhelyezkedése, függetlenül attól, hogy milyen idomos?
Újra egészséges a lovam!
Zöldi fasza lett a lánc is, meg a gumi is.
Köszönöm!
Csak majdnem új. 7700 km-es. Tehát kell lennie akasztónak?
Gratula a vashoz!
Új?
Vegyél rá inkább hátra egy dobozt, de az akasztót keresgesd!
Sziasztok! Most vettem egy 1250 FA -t. Azt olvastam róla, hogy alapfelszereltség részei az akasztófülek hátul a csomagrögzítéshez. Én viszont egyet se találok. Tud valaki segíteni? Előre is kösz!
Norbi azért ha felteszed, és teszteled, véleményt fogalmazzál már légy szíves, kíváncsi vagyok rá hogyan szuperál...És ne kímélj!
Úgy látom jártas vagy a szarvasmarha tenyésztésben is!
Szia,igen Abasár,akkor várom köszi.
köszönöm daty, meg a válaszodat is.. + ami a legfontosabb,olcso benzint :)
Nekem csak 10.000 ret ment el az első, de annyira megtetszett, hogy megint ilyet tettem fel.
Nagyon jó ötlet. esetleg az inszeminátorkesztyűt is rá lehetne húzni.
Szeva!
nekem 13000km ment az első,van még benne 1-2 ezer,de le kellett cserélni,már biztos,hogy nem eggyütt fogod cserélni a hátsóval,mint ahogy az én példám mutatja
nyúld le nagyfater gumicsizmáját,vágd le az orrát,aztán húzd fel a kormányodra,és még kesztyűt se kell venned
Ja és télen a kocsi szélvédő mögött gunnyasztok így nem venném hasznát..............beakadna a napellenzőbe.
Viszont nulla píz és télen nem fáik a kezem................nyáron meg kit érdekel................kesztyűt veszek fel mint a nagyok.
De, az!
Na az a te bajod!
Egyébként ezek az elefántfülek nyáron jó? Hideg időben biztosan hasznos mert véd a hideg széltől...Viszont ilyen tikkasztó melegben nem hiszem hogy kellemes lehet.
Ha lehet maradok az olajosflakonnál.