Ha eltérö a lenne a felfogatási pont akkor a kiegészítöket gyártó feltehetöene a különbözö évjáratokhoz különbözö kóddal ajánlja, kategorizálná a tartókat, ha használtan keresgélsz akkor kicsit nehezebb...de szerintem a hátsó traktus kialakításába nem szól bele az elsó idomozás, ez igen ellent mondana a tömeggyártás szabályainak...Ìgy nem hiszem hogy túl nagy lenne a kockázat.
A kérdéseidre nem tom a választ, de 1250 FA nem sok szaladgál. Itt a fórumon is úgy tudom csak neked van. Bár szerintem a hátulja ugyan az mint az 1250-es banditnak. Majd Ők megmondják.
Urak és hölgyek, még egy kérdés: az 1250-esekre egyforma doboztartók mennek? Ugyanaz az illesztési pontok elhelyezkedése, függetlenül attól, hogy milyen idomos?
Sziasztok! Most vettem egy 1250 FA -t. Azt olvastam róla, hogy alapfelszereltség részei az akasztófülek hátul a csomagrögzítéshez. Én viszont egyet se találok. Tud valaki segíteni? Előre is kösz!
Szeva!
nekem 13000km ment az első,van még benne 1-2 ezer,de le kellett cserélni,már biztos,hogy nem eggyütt fogod cserélni a hátsóval,mint ahogy az én példám mutatja
Egyébként ezek az elefántfülek nyáron jó? Hideg időben biztosan hasznos mert véd a hideg széltől...Viszont ilyen tikkasztó melegben nem hiszem hogy kellemes lehet.
De gratulálok hozzá. Sok szép élményt, széles utat és gumifákat kívánok.
Zöldi fasza lett a lánc is, meg a gumi is.
Köszönöm!
Új?
Vegyél rá inkább hátra egy dobozt, de az akasztót keresgesd!
nekem 13000km ment az első,van még benne 1-2 ezer,de le kellett cserélni,már biztos,hogy nem eggyütt fogod cserélni a hátsóval,mint ahogy az én példám mutatja