Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sose jöjj rá saját tapasztalatból.
Erre mondtam, hogy oktalan vagyok, de...ez van.

Máig nem lenne hús a tenyeremen ha így teszek.
Mióta rajta van a kézvédő - tudom oktalanság - de kesztyű nélkül nyomom.
csucsuka75
Írtam mailt.Kéne az a kormány
Nekem speciel túl csicsás! És sok a vignyetta rajta!
Kicsit furán áll neki a kézvédő, van valami haszna egyébként?

De a tankon a felírat marha jól mutat!
Nekem jobban tetszett, amikor fekete-sárga volt, de ne foglalkozz vele. Az a lényeg, hogy neked tetszik.
Valami ilyesmi...
Talán azért néz ki gyárinak, mert akkor még, mikor a fotó készült, akkor az is volt.
Mostanság másképp néz ki.
Tankbőr, (fekete/fehér) kézvédő, oldaldobozok.
szó se róla, szép is a géped! csak nekem túl gyári volna Nem hiába változtatok mindig ezt-azt szerencsétlen motoromon, és mostanra jutottam el a fekete\fehér színvilágig ideje volt
Mint látod, az enyém is fekete/fehér.
Annak idején fekete sárgának indult Kell a színvilág a kicsi lelkemnek Amúgy a bukóm pink szupcsi csillagocskákkal meg strandkorlátkék dzsekivel
Köszi Mondjuk azt így vettem, de megtetszett na
Na akkor utájjá' wazze!
Ha nem kevered a fehéret és a sárgát a feketével, hanem csak vagy fekete/sárga, vagy fekete/fehér, akkor lepetéznék a gyönyörtől.
Így azonban azt kell, hogy mondjam, hogy az én ízlésemnek kicsit "tarka".
Na de nem az enyém hál' istennek!
Remélem a bukód nem zöld kék csizmával, és piros dzsekivel!
Én a markolatra fókuszáltam, az nagyon szép azzal a rézgyűrűs megoldással.
Bandita Szerintetek milyen lett? Nekem tetszik! És igen, genyó módon szeretem ha dicsérik a motorom De negatív kritikát is szívesen fogadok, maximum meg sértődök
Szerintem evvel befeded 4000-ért az egész ülést csak ki kell varázsolni a huzatból.
Milyen kézvédőt vettél rá?
Már írtam párszor, hogy én DL 650-estét tettem rá, de még egy csavaron sem kellett módosítani!
Mivel van konkrétan problémád?
Írd le, válaszolok, és ha kell, képet is készítek!
ülés zselét hajtok de csak amerikában találtam és szállítással együtt ott vagyok ,hogy akár a tommotnál is megcsináltathatnám
tudtok esetleg itthon vagy európában?
Hogyan tettétek fel a DL kézvédőt a nagybanditra? A csavarokkal is problémám van, ha valaki esetleg képet tudna felrakni az sokat segítene!
Ja, akkor bocsi!
Valamiért abban voltam, hogy Te is bajai vagy
Én nem bajai vagyok,vagyis csak tiszteletbeli bajai,szóval vagy "büdös"tó Soltvadkert mellett,vagy a szelidi tó Dunapataj mellett!
Sugóra jársz?
Olyan meleg van,hogy majd ba....ok én motorozni! Inkább fürödök!