Enyhén elhajlott a kormány.Az előző gazdija kicsit megtörte.Használható, de engem kicsit zavar,hogy nem úgy áll mindkét kezem rajta ahogy kell!Amit belinkeltél az jóó?A budaörsi bontós srác azt mondta telón,hogy 6-10 ezer között ad gyári kormányt.Nekem végül is mindegy,hogy gyári, utángyártott,bontott,univerzális,esetleg más motorhoz való.Lényeg,hogy kényelmes legyen és egyenes
Köszi!
Alkatrészben nagyon kellene segítség.A budaörsi reptérnél lévő bontó jó?
Nagyon beleszerelmesedtem a vasba
Szeretnék tipp-topp mocit csinálni belőle!
Én is csinálok ilyeneket Ausztriában! Lemegyek a főútról a legkisebb hegyi aszfaltos utakra, melyek nagy része mezőgazdasági magánút, és mikor már végképp nincs sejtésem merre járok, akkor beütöm a GPS-be a szálláshelyet. Jó móka ! Így kerültem egyszer 2100 m-es csúcsra, ahonnét a lejárat a túloldalon, egy másfél méter széles aszfaltcsík volt, ahova motorral behajtani tilos tábla volt! Olyan meredek volt lefelé, amilyennel még soha nem találkoztam. Kicsit szorult a seggem, mert Anya mögöttem ült, de brutálisan jó vol!
Sziasztok!
Mától boldog tulajdonosa vagyok egy 600 Banditnak
Karbantartással szeretném kezdeni a közös életünket.
Mire figyeljek,mit ellenőrizzek feltétlenül?
Továbbra is vevő lennék kormányra(gyári),csak kilométer órára,vagy ötetre,hogy honnan szerezhető be Budapesten(új,bontott is érdekel)
Kifejezetten GSF 600-hoz nem találtam kormányt keresőóriás segítségével.
Mz kormány nagyon tacskószerű.
Alkatrészben nagyon kellene segítség.A budaörsi reptérnél lévő bontó jó?
Nagyon beleszerelmesedtem a vasba
Szeretnék tipp-topp mocit csinálni belőle!
Én is ezt tettem.
Csak októberig nem nagyon tud megállni a motor 1 napot se ilyesmire...
Nekem pl. ilenem , a gyári árának töredékéért!
De üsse kő duzzogva a lánya is................
Kinek a pap, kinek a lánya...
Mától boldog tulajdonosa vagyok egy 600 Banditnak
Karbantartással szeretném kezdeni a közös életünket.
Mire figyeljek,mit ellenőrizzek feltétlenül?
Továbbra is vevő lennék kormányra(gyári),csak kilométer órára,vagy ötetre,hogy honnan szerezhető be Budapesten(új,bontott is érdekel)