Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most asztalon van a szerkezet, össze van rakva, és a cső alacsonyabban van mint a tű, és így is csepeg
Menjen csak az olajzó, nem kell annyira befeszülni én egy sima 12v-os lpg szelepet tettem fel ami a nyitás-zárást intézi a gyujtás kulcsra!
(A Főld ne forogjon, hanem álljon!) Ez már lejárt dolog!
Itt egy fotó róla:
Mikir és én is úgy oldottuk meg, hogy az olaj csövön van egy hurok, ami mélyebben van mint az olajozó tű. Nem csepeg, pedig a pumpa és a tű között van kb. 80 cm. cső.
Annyira dicsérik, muszáj kipróbálnom
Inkább lánc sprait használj!
ÁÁÁ ez még nincs kiforrva, jó lesz az csak rá kell jönni a lényegére
Nem, olaj marad, elzárom a csapot, és látom hogy a tűnél kúszik befele a kis levegő buborék, és szép lassan csöppen egyet.
Na ezért nem szerelek olajzót a vasamra!
Kiöntöd az olajat a tartályból?
Segítség!
Szopok a lánc olajozóval, elzárom a csapott de akkor is csöpög az olaj. Ki hogy oldotta meg ezt a gondot? Teljesen egyszerű megoldás, tartály, cső, csap, cső, és tű a végén.
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! Minden képen segített.
Szia első lánckerék típius szám:JTF432SC fogszám:13
Hátsó lánckerék típus szám:JTR823 fogszám:49
Lánc méret /szem :520/116
Remélem segítettem
Üdv!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Egy '96-os 250-es Bandit-on szeretnék láncot illetve lánckerekeket cserélni. Ehhez lenne szükségem a gyári láncszem számra és lánckerék fogszámokra. Tud valaki ebben segíteni?
Ugye jó a vörös aszfalt?
Győr mellett Ménfőcsanakon Sáho Műhely.!
Sziasztok!

Vas-Veszprém-Zala-Győr/Moson/Sporon megye környékén nem tudtok véleletlenül olyan helyet ahol görgöznek motor felnit?
Köszönöm.
Hali,Na megvolt,ragozhatnám,csak egyszerüen

Qrva kib@szott jó volt

nem tudom mikor mész,de hétvégén nincs személyzet a kutakon,csak autómata,ha kp-s akkor 10-20€ legyen nálatok bőven
Aszem mintha tárgyaltuk volna hogy tőlünk bármerre minden sokkal szebb,üdébb,jobb és zöldebb.
Tőlünk délebbre,a "sötét" balkánon is sokkal jobb a benya,mint nálunk!
Van!
Biztos lassabban mész!
szívás...
Szerintem itt MO.-n mindenhol szaroznak a benzinnel! Vagy van más magyarázat arra, hogy bármelyik irányban átlépem a határt és tankolok, akkor onnantól a motor fél, az autó 1l-el kevesebbet eszik ?
Kikerestem. M4 tűszelep, július végéig nincs az itthoni nagykerben, a németben is hiánycikk