Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerelni még szerelheted!
Sziasztok nem tud senki 1200-asra óracsoportot? 98-as évjárat
idáig nem olvastam vissza...akkor tárgytalan az egész részemről...
Lehet, hogy olcsóbban is meg lehet oldani kivéve ha ismerem a szakit .....viszont csak Bp. környékén...
Nagyon el tudja Baxni a túrát egy nem a csapatba való motoros...Tapasztaltam sajnos
Mi tavaly 16 motorral 22-en mentünk a görög túrára! Igaz mindnyájan tapasztalt öreg rókák voltunk,és nem is volt semmi probléma! Soha nem hagytunk ott senkit,és hál istennek nagyon belevaló csapat jött össze! Pedig én például senkit nem ismertem közülük!
Műszaki hibája egy motornak volt,generátor beszart,de az egész csapat egy emberként állt oda szerelni,szerszámot adni!
Erre a túrára a motorozz.hu-n jelentkeztem be,és Csöpi2 volt a túra vezető! Szerintem a legjobb az egész motorozz.hu túravezetői közül!
Meg kellene nézetned egy hozzáértővel, hogy cápafogas e a két fogaskerék, menyire van már megfeszítve a lánc stb...
Mert ha felesleges, akkor minek cserélni?
Persze te döntesz!
A szaki mindenképpen hazabeszél...
A "szaki" mondta hogy lánccsere. Tényleg nem néz ki túl jól....én meg úgy vagyok vele így a tutti.
Bocsánat, sokat írtam!
Természetesen GS!
Szeva Zöldi!

Köszi a gyors választ! Ő 60-at mondott csak az anyagra...
ha esetleg tudnánk mail-ezni, megköszönném.
benzol1kukachotmail.com
Ha 20.000 km van benne, minek a lánc csere?
Már olyan tré?
Mert ha igen, akkor meg kérdőjelezném a 20E Km-t!
Na az vót a jó' bót!
Egyszerű ! Felrak egy divatos pót sárvédőt amibe belül tesz egy flexibilis dörzsvásznat, ami menet közben a gumi szélét hozzá koptatja a közepéhez .
Naná...................és rinyacsík az nuku...........de mit tesz ha megjelenik újra az a fránya csík?
De akkor egyszerűbb ha a centírozás közben már fel is csiszoltatja nem ?
Azt kézzel csiszolja.
No, és az első kereket mivel hajtod meg ?
Mert ha a hátulja kicsit megcsuszkál, az nem zavar, de az eleje már kínos lehet .
400-as............gondolom elírta.
Van SV 500-as is ?
Szevasztok Banditák!Érdeklődve olvasom a túrázással kapcsolatos fenntartásokat ugyanis 2 hét múlva indulok Erdélybe.Igaz Ártándnál találkozunk és onnan megyünk tovább a szállás Gyergyón lessz de ott cirka 25- 30 motor.Szerintem is sok de"csillagtúra"szerüen megyünk a szállás mindig egy helyen.Szerintem max.a 10 motor ideális ha az elején húzzák az utolsónak igy is néha nyelezni kell.Több minta 30 éve motorozok ha valaki akkora állat,hogy itt akarja megmutatni a motoros tudását hát mutassa,én megyek a magam tempójában ha szükséges azért tudom húzni is de azért értek már meglepik./Már nagyon régen egy nyiltnapon Kawa zxr400 csak néztem a lányka fenekét/Hangsúlyozom nekem nem arról szól a túra,ki milyen nagy"jani"és mekkora állat hanem egy jót menni,szép tájakat látni és érezze jól magát az ember.
Én csak a saját áraimat tudom, ez kb reális. Láncszett 29e, olaj 10e, olajszűrő 1600, légszűrő 4100. Az 44800. Meg ez vagy 3 óra, munkadíj is van a világon.
Sziasztok! Nem tudom, hogy jó helyre írom. Kis segítséget szeretnék kérni. Sikerült szert tennem egy 650-es Banditra nemrég. Elvileg 20e km van benne. 2005-ös olaj/lég. Szeretném, megcsináltatni a "kötelező" cseréket.
Láncszet, olajcsere (félszintetikus?+ szűrő, levegőszűrő. Tudna-e valaki linket adni az árakról vagy hogy honnan tudom megnézni, hogy mi mennyi? Elvittem egy "szaki"-hoz ő kb. 60e-t mondott, de lehet, hogy több lesz, csak az anyag + meló. Szeretném megnézni, hogy mi mennyi. Nem akarok nagyon átverve lenni, hamár 21-ik századot írnunk, le szeretném csekkolni az árakat.
Előre is köszi a segítésget
BZ.
Én vettem egy használtat 7 rongyért, az 1000-é volt, full felszerelési anyaggal. Még nem tettem fel, majd télen, nakeden nagyon bután néz ki sztem.
Semmi gond, én csak a tapasztalatomat mondtam!
Nem...........a szétszakadozáson azt értem hogy konkrétan szétszakadoznak.............teszem azt az első még megelőz valami autót a második is a harmadik és még tudja mannyien már nem mer úgy hozza a sors.

Nem vonat ez hogy mindenki egymáshoz van csatolva és ha kell ha nem megy az első után mint a vakló.

A klikkesedés nekem mást jelent.Ott bizonyos csoportok nem akarnak menni egymással mert csak.

De azok meg ne menjenek.

Ha szétesik a hét törpe féle libasor bármi miatt megvárunk mindenkit.