Úgy irigylem a dunántúliakat, pár száz kilométer és ott vagytok az alpokban vagy éppen a horvát tengerparton, nekem csak az 500 km hogy a határig eljussak, pedig havonta 1x biztos én is átmennék
Amikor még volt rá pénzünk hogy majdnem minden vasárnap ebéd után el szoktunk ugrani az osztrákokhoz lenyomni 4-500 km-eket, a hosszabb túrákról nem is beszélve, valahogy furcsa mód szinte nem is találkoztunk csopperesekkel .
Csak ha épp valamelyik találkozóról hazafele mentek, akkor láttuk őket .
Van egy-két csopperos haver, őket szoktam ugratni mikor előjönnek a motoros kalandokkal "motorozni mi szoktunk, Ti csak ültök a díszen" dumával. Imádják a pofámat
Hát...az enyémen sokkal előrébb van, épp z ülés végéig ér, épp csak le lehet róla venni az ülést.
Nekem a tié hátul van, de ez persze csak az én véleményem.
Nekem is van egy barátom, aki a feleségével öreg Harlykkel nyomják az úton . Lengyelbe, Ukrajnába is voltak .
Róluk jutott eszembe a "tisztelet a kivételnek"
Minek menjenek motorral, hiszen útközben úgyse lehet mutogatni egymásnak a sok csicsamicsát, rojtokat meg egyéb kutyaszart .
Aztán még a menetszél levinne egy-két kitűzőt a (nagy)mellényről, meg a rohamsisak miatt nem lehetne felkötni az amerikás zászlós kendőt a fejre .
Azért valahol jó hogy nem balfaszkodnak a motorral az úton (tisztelet a kivételnek) mert rutin hiányába csak bajt csinálnának .
Plekó takarítás 1 perc. Benzikútra be, ablakmosó kivesz, szivaccsal háromszor áthúz- sisak a fejeden közben,- aztán lehúz a gumival, és tőőgáz. A szofisztikáltabb megoldás a kéztőrlő helyezése a plexire és beáztat, míg fizetek, de ha épp nem kell tankolni :D
Felétek is ez a hír terjed? Akkor biztos nem lehet pletyka mert én is hallottam már több felől, sőt egyik ismerősöm a Harly fesztiválra ment és mondta hogy a város táblánál vették lefele futóról a motorokat, és fújták valamivel, ebből adódóan gondolom bogár spray-vel. Azért az ilyen embereket nem nézem semmibe, mert sok olyat látok hogy futóval viszik a járművet és ott veszik le, és rajolnak vele hogy milyen csili-bili
Mindig irigykedem mikkor egy gyenge 500-azt gurultunk a haverokkal, és én már négyszer takarítottam a plexit...Munkából jövet is azért kel megállni, hogy megtakarítsam mert már nem látok ki rajta... És aki ismer az tuja 300 kilométer az alap. Ha nem kelne tankolni akkor én bizony meg nem állnék... És hála a tervezési készségemnek ez a projekt nagyon jó lett kivitelezve mert bizony hazáig nem kelet megtakarítani a plexit.
És ez a lényeg nem az hogy valami hogyan néz ki...Egy jó haverom mondaná, nem falunapi motor ez!
Egyszer hallottam egy sztorit. Páran egy városból összeverődtek, megdumálták, elmennek együtt motorozni. Mennek kifele, erre a fele brigád megáll a lakott terület vége táblánál.
-Miva'?
-Mi nem megyünk ki a városból, mert borgaras lesz a motor.
Na igen ! A jó sisak aranyat ér !
Az előző sisakomat néha lökdöste a szél, de türhető volt . Kicsit sajnáltam is mikor elvitte a kárszakértő, mert egyszer már abszolút megvédte a fejemet, de vettem helyette egy Shark sisakot, és megszünt a rángatás . Viszont helyette egy kicsit zajosabb, mint az előző .
Viszont nekem ez a nyamvadt kis Puig plexi a buktánál megvédte a szép krómozott lámpát és a km órát, mert azon csúszott a motor .
Felpolíloztam a csúszás nyomokat, megfurtam a kb 4 cm hosszú repedést, aztán visszaraktam .
Csak ha épp valamelyik találkozóról hazafele mentek, akkor láttuk őket .
Nekem a tié hátul van, de ez persze csak az én véleményem.
Utassal, hátsó dobozzal szilárdan állt mint a cövek, és nem kígyózott, pedig rá sem hasaltam.
Róluk jutott eszembe a "tisztelet a kivételnek"
Van itt a nem messze egy halk szavú Elektra Glide-os srác, a 2006-os motorjában valami 90 ezer van. Mind saját termelés
Aztán még a menetszél levinne egy-két kitűzőt a (nagy)mellényről, meg a rohamsisak miatt nem lehetne felkötni az amerikás zászlós kendőt a fejre .
Azért valahol jó hogy nem balfaszkodnak a motorral az úton (tisztelet a kivételnek) mert rutin hiányába csak bajt csinálnának .
És ez a lényeg nem az hogy valami hogyan néz ki...Egy jó haverom mondaná, nem falunapi motor ez!
-Miva'?
-Mi nem megyünk ki a városból, mert borgaras lesz a motor.
Nehogy sértésnek vedd, de ha ennyire zavarna a szél, akkor inkább autóba ülnék .
Az előző sisakomat néha lökdöste a szél, de türhető volt . Kicsit sajnáltam is mikor elvitte a kárszakértő, mert egyszer már abszolút megvédte a fejemet, de vettem helyette egy Shark sisakot, és megszünt a rángatás . Viszont helyette egy kicsit zajosabb, mint az előző .
Viszont nekem ez a nyamvadt kis Puig plexi a buktánál megvédte a szép krómozott lámpát és a km órát, mert azon csúszott a motor .
Felpolíloztam a csúszás nyomokat, megfurtam a kb 4 cm hosszú repedést, aztán visszaraktam .