Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem jól éreztétek magatokat,na meg aláztad a sok műanyag idomost!
Szombaton valaki valami fürdőzéssel egybekötött motorozásra?
Pl. Nyírbátor?

http://www.sarkanyfurdo.hu/

Színvonalas, kipróbálva.
Hali. 2001 bandithoz kellene sportdob összekötőcsővel. Valakinek
esetleg a garázsban valahol?
Gugli kreatív használata sokmindent megold.

Esetleg itt.
Sziasztok!

hol tudnám megnézni,hogy milyen méretű szimering kell az 1250-es Bandit telószárrába?
Mert sehol nem találom,még a service manula-ban sem.
Vagy csak én nem láttom?!
piti1!

Ja...most írom az útközben készült filmet DVD-re,hogy legalább lássák merre jártak!
Kettő volt csak sport. A Corsa tökolcsó volt, a Sportsmart meg muszáj volt.
Ott a megfejtés. Csupa sportgumit raktál hátra száztizenpár nyútonméternek. Tegnapelőtt láttam Karika PR2-jét, amiben 13e volt. Na annak kinéz egy huszas, bár számítsuk bele a Dolomitok abrazív felületét, legyen 18.
Szia Maxxy!
A "profi spedesekkel" (Sasa, Párizs) rendszeresen szoktam motorozni.
Erre a túrára is csaltak, hogy menjek.
Nekem ezért csak 6.000-ret bír ki egy hátsó gumi.
Sőt nincs is itt mind, mert pl. a Sportsmart is Sportmax.
Qualifier II alatt mind szar.

De inkább a sportsmart.
Talán 207 lehetett.....passz....
D207,208,209,220,qualifier?
Mind dportmax még asszem a D211 is.

Van egy pár fajta.

Pont mint a nagyanyám mikor kérdezték hogy a sógora mivel volt nála...........kérdeztük milyen..............mondja piros.
Nekem volt fent hátul sportmax,olyan 1,5-2mm-el elindultam a sógorokhoz,mire visszaértem a határra fémszálig kopott,kb 4-500 km alatt,laza túratempóban.....
Sajnos az elején nem írtam, nem is emléxem a gyári hátsó gumira pontosan, csak arra, hogy valami Bridgestone volt. Ezután egy jó állapotú használt PR1 ment fel, majd mikor elfogyott az első is, akkor mindkettőt cseréltem Pirelli Diablo Corsára, ekkor még volt a PR1-ben pár ezernyi. A Corsa se sokat ment, ez fogyott el tavaly májusban Horváto.-ban 28.600-nál, ekkor ment fel a Sportsmart, ami 36.400-ig bírta (kicsit ment volna még talán). Majd jött a jelenlegi PR2, amiben most 5.000 van, és remélem még ötöt kibír legalább.
Huhh spotmaxból talán 10 15 féle is volt.Kicsit több adat kéne.
0-7e km: Gyári Dunlop Sportmax 7-26e km: Avon Azzaro 26-36e km: Conti Road Attack2 36- Pirelli Angel (ezek hátsó gumi adatok)
Egy közös motorozás fényt deríthet a "titokra" (bár szerintem nincsenek csodák..)
Nem tudom hogy csinálod, nekem 41e van a motorban, és az 5. hátsó gumi van fent. Jó ebből 1 használt volt, és az nem is fogyott el, mikor le lett szedve.
Elsőből nem emléxem pontosan, most megy fel az 5. vagy a 6. Itt is volt egy használt, ha jól rémlik.
Nem baj, úgysem szeretek sokáig ugyanazzal a gumival menni. Még a végén megpenészedik. Így legalább össze tudom őket hasonlítani.
Csak azért nem irigykedem, mert jövő héten mi is megyünk egy nagyobb túrára.

Gratula, irigyellek!
Azért annyira nem! :-)
Megjöttem a boszniai túráról! K.jó volt,sokfelé voltunk! Útvonal: Baja-Eszék-Banja-Luka-Jajce-Makarska-Mostar-Jajce-Baja-Kiskőrös! Uszkve 2000km
Jólesett profi speedesekkel menni! Na jó...egy frászt esett jól!
Gábor!

Kár,hogy már 24 ezer van a Road Smartomban!