Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Figyelem majd.
Mekkora dobozka a cucc?
Már tesztelve 3 motoron. Pöpecül műkszik mind a három.
Na pont azé várok............majd ti letesztelitek kilométerek ezrein át.
Én pont azért tettem fel, mert már kuka a lánc. Legalább most teszteltem, és nem az új lánccal. Az is lehet, hogy még valamennyire rendbe jön, bár egyre kevesebb esélyt adok neki.
A szezont talán kibírja, de kezdem ráhangolni magam a költségekre.
Nem egy ócsi sport ez a mocizás.
A piacgazdaság jó dolog....ha nem ismerősök közt zajlik...mert akkor aljasság....
Még van egy szezonom a láncban minimum. Addig fujkálom.
De amint lehull keresem őt............köszi.
Remélem addigra a bétateszt 10.-nél tart majd.
Keresd Mikirt. kipróbált elektronikát tud pumpával együtt kicsi pénzért.
Nekem is olyan van. Képek az adatlapomon a galériákban.
Eddig is sok hajam hullott................legtöbbje ditekktől...............a többit megpróbálom megőrizni ideig-óráig.
Ha hokedlin ülve kéne szemenként kannáznom a stihlt lehet kitépkedném a szemöldökömmel együtt amit előtte befonnék.
Én bogarászom, pedig csak egy anyám van!
Na bogarássza szemenként az akinek 6 annya van.
Inkább számolok hangyákat,tapogatok köveket,szurkálom tűvel a szemem.
Jó neki.Én egyenlőre utálom a szűk említett szerpentineket.
Főleg a saját fejlesztésű kési olajozómmal kezelve!
A 23-as tű pontosan befexik a szemek oldala közé, és éppen ott keni (a csapoknál) ahol kell!
Azt az urat legutóbb 3 napig követtem Ausztriában egy olyan gumival szerelt motorral, amit már újkorában sokan ledobtak a motorról, dot3004. Ennyit a múltheti gumiflame-ről.
(mondjuk tényleg nem ér az a gumi fabatkát sem)

Az az úr jelenleg Korzikán kerülgeti a kecskéket.
Ha a pofáraesesemkor megismert úr az akkor ő elég tempósan hajt pöszmotnyi fáslombos bagolybaszó szerpentineken is.
Nekem van némi "közegellenállásom". Mondjuk úgy, hogy két átlagjapánt kiteszek.
Másrészről szerintem alsó hangon 15-20000-et mentem a Zoli32 által is nemrég megismert aranyszínű FJR után a 650-nel.
Őőőő meglátom.
Ha kuka addigra megpendítettem ezt az átfolyás mittoménmilyen elektronikát öcsémnek.

Csak kéne egy elektronikai tervrajz és legyártja hogy precízen be lehessen lőni az adagot.
Piacgazdaság van Sanyi bátyám, bátran
Az olajozással el fog menni 50-60-at is...a spray+tisztítás kombó rendesen lerövidíti az élettartamot...
16e nél még nekem sem.
Nekem 19.000 van benne, de még 1x sem kellett állítani rajta, mióta kihoztam a szalonból!
Mondjuk ez még rendesebben van olajozva!
Én 25-ezrenként de meguntam...
22000 kilométer után cseréltem a gyári láncot, pedig kenve volt rendesen.
Ezeket Zöldi is szokta....nem akarok bekavarni....
Ebay-en láttam K1-esét.Az nem jó?