Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De most néztem, hogy van az adatlapon is.
caffemercato@gmail.com
Piti, mondjál már egy emilt :D
3.0-2.8 közötti keréknyomással ( Nitrogén) Soha nem csúszott meg az oldala még bírná. Mindenki azt mond amit akar itt a bizonyíték! Persze le lehet rúgni hamar is akinek az a fontos
Így néz ki a PR2 és a PR3 a különbség majdnem 29e azaz huszonkilencezer km !
A dumán.............nagyon ott van.............
Miért is?
Ettől megfeküdtem.
Továbbgondolva,csak gurulgattok a gumin,ezért bír sokat.......ha használod akkor kopik is...........pl.ha ezt az angelt 10-szer megfékezed 180-ról 40-re,úgy,hogy a hátsó kerék csak imitt,amott ér földet,sztem az angyal minta már el is tűnne belőle,vagy nem?
Mondasz valamit......
A titok nyitja a normális használat...........na ez az ami itt többünknek csak ideig,óráig sikerül.....
Én nem tudom, szerintem nincs nagy értelme ennek a gumicserélgetésnek. Ha valaki talál egy jó kombót, szerintem azt kell használni folyamatosan. Egyrészt pontosan belőhető a várható futás, másrészt az ember kilométerek tízezrein keresztül pontosan kitapasztalhatja, mire számíthat. Arról nem beszélve, hogy régebbi fejlesztés ára folyamatosan csökken.
Én is kipróbálom a Z8-as után...Kíváncsi leszek rá, hogy van olyannyira jó mint a Z8.
Ha hátul tizenöt-huszat elmegy, elégedett leszek vele..... Az első már tutira tartós lesz. Már most látom.
Pirelli Angel

5 000 km-nél, normális használat mellet így néznek ki
sziasztok

kicsit off-topik: Honda Lead-hoz keresek kipufogót! ha valakinek van elfekvőben, vagy esetleg tud megbízható robogó bontót Budapesten, kérem ne tartsa magában az infot!

köszönöm!
Nekem mondod......................keresgélek gyári kormányt.
Addig jó míg csak fejben dől el...a virtuális kár virtuális pénzért javítható...
ollé
Deák Ferenc arcképe a 20 ezres címletű papírpénzen van. Tehát annak a valaminek az ára 3 db 20 ezres bankjegy, azaz 60e Ft.....
" De egyébként szerintem az ára ajándék, 3 Deák portré. "

Ez a mondat mit jelent, nekem meghaladja a képességeimet .
Fordítsátok le kérlek érthető nyelvre.
Meg csinálom én azzal is...Közép támasz oszt góóóóóóóó!
Ezért vettem én a kistesót 6-ezres fordulatig nincs nyomaték és dupla annyi intervallumot tud. Persze ha 9-ezernél váltanék el akkor ez is megdézsmálná 6-ezer alatt.
Ha megcsinálod ugyan ezt 1250-essel is!
A mátrai lakás még nem jelenti azt hogy el kell kopnia gyorsan egy guminak......................lehet menni lassan is................fejben dől el.
Én 90-en és utas az sohasem volt...Nem szeretem ha rettegnek a hátam mögött. Elég ha én félek nem...