3.0-2.8 közötti keréknyomással ( Nitrogén) Soha nem csúszott meg az oldala még bírná. Mindenki azt mond amit akar itt a bizonyíték! Persze le lehet rúgni hamar is akinek az a fontos
Továbbgondolva,csak gurulgattok a gumin,ezért bír sokat.......ha használod akkor kopik is...........pl.ha ezt az angelt 10-szer megfékezed 180-ról 40-re,úgy,hogy a hátsó kerék csak imitt,amott ér földet,sztem az angyal minta már el is tűnne belőle,vagy nem?
Én nem tudom, szerintem nincs nagy értelme ennek a gumicserélgetésnek. Ha valaki talál egy jó kombót, szerintem azt kell használni folyamatosan. Egyrészt pontosan belőhető a várható futás, másrészt az ember kilométerek tízezrein keresztül pontosan kitapasztalhatja, mire számíthat. Arról nem beszélve, hogy régebbi fejlesztés ára folyamatosan csökken.
kicsit off-topik: Honda Lead-hoz keresek kipufogót! ha valakinek van elfekvőben, vagy esetleg tud megbízható robogó bontót Budapesten, kérem ne tartsa magában az infot!
Meg csinálom én azzal is...Közép támasz oszt góóóóóóóó!
Ezért vettem én a kistesót 6-ezres fordulatig nincs nyomaték és dupla annyi intervallumot tud. Persze ha 9-ezernél váltanék el akkor ez is megdézsmálná 6-ezer alatt.
5 000 km-nél, normális használat mellet így néznek ki
kicsit off-topik: Honda Lead-hoz keresek kipufogót! ha valakinek van elfekvőben, vagy esetleg tud megbízható robogó bontót Budapesten, kérem ne tartsa magában az infot!
köszönöm!
Ez a mondat mit jelent, nekem meghaladja a képességeimet .
Fordítsátok le kérlek érthető nyelvre.
Ezért vettem én a kistesót 6-ezres fordulatig nincs nyomaték és dupla annyi intervallumot tud. Persze ha 9-ezernél váltanék el akkor ez is megdézsmálná 6-ezer alatt.